Παρασκευή, Ιουλίου 3

Ιδια είναι τα αφεντικά "δεξιά κι' αριστερά"... λοβοτομημένοι...


Εντάξει
Εγώ δεν υπήρξα ποτέ εκδότης, όπως ο Κουρτάκης, για να με παρακολουθήσει το παρακράτος.
Αντιθέτως, για την προστασία των συμφερόντων του το ΚΡΑΤΟΣ (πού όλοι ξέρουμε ότι έχει συνέχεια), φρόντισε να με φιμώσει, να μου στερήσει τα προς το ζείν και να επιχειρήσει να με εξαφανίσει οικογενειακώς.
- Η Ντόρα, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ενοχληθείσα για τις αποκαλύψεις μου περί της μίζας των δις
που εισπράχθηκαν από την "Οικογένεια", για την πώληση της ΑΓΕΤ Ηρακλής, φρόντισε να χάσω την δουλειά του Εκπροσώπου Τύπου του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα (800 ευρώ μηνιαίως) μόλις... πάτησα οικογενειακώς το πόδι μου στο Στρασβούργο.
Παράλληλα, "έπεισε" την νυφίτσα τον Δελατόλλα, να διακόψει την συνεργασία που είχε μαζί μου το "Ποντίκι", στο οποίο εργαζόμουνα από την ημέρα της ίδρυσης του μέχρι και το 2006.
- Ο Παππάς, μόλις ήλθε ο Σύριζας στην εξουσία, έδωσε εντολή στο παχύδερμο τον Ψύλλο, που τοποθέτησε επικεφαλής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, να με απολύσει από ανταποκριτή του Πρακτορείου στο Στρασβούργο, στερώντας μου εκείνα τα 800 ευρώ το μηνα που δικαίως έπαιρνα.
Ιδια είναι τα αφεντικά "δεξιά κι' αριστερά" λοβοτομημένοι αλλά δεν χάθηκα. Στάθηκα όρθιος και συνεχίζω να δημοσιογραφώ, μέχρι τελικής πτώσεως.
Μια μοναξιά, πάντως, στην δημοσιογραφική αρένα, όσο νάναι την αισθάνομαι.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/