Πέμπτη, Ιουλίου 23

Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος: ''Οι Έλληνες προδόθηκαν από τους πολιτικούς'

Κραυγή απόγνωσης για την Αγιά Σοφιά των Απανταχού Ελλήνων, που προδόθηκαν από τους ανύπαρκτους «ηγέτες τους»

Την 16-07-2020 ο Στρατηγός Φράγκος Φ. παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό HELLAS fm της Ν. Υόρκης καλεσμένος του δημοσιογράφου Δημήτρη Φιλιππίδη όπως αναφέρει το greece4greeks.blogspot.com, όπου ερωτηθείς να σχολιάσει την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί απάντησε:

"Αγαπητέ Δημήτρη κάνω μια έκκληση ας κοιτάξουμε προς τον Μεγαλοδύναμο και να ζητήσουμε την βοήθεια του.
Γι’ αυτούς που πιστεύουν ή δεν το έχουν θα παραπέμψω σε μια αποστροφή του βιβλίου του Γέροντα Παϊσίου της σελίδας 55.

Αγαπητοί ακροατές του HELLAS FM της Νέας Υόρκης ατυχώς για εμάς οι Τούρκοι μας προειδοποιούν κι εμείς δεν το λαμβάνουμε υπόψη μας.Το ίδιο συνέβη με το Τούρκο-Λιβυκό σύμφωνο παρ' ταύτα δεν ελήφθη καμία μέριμνα..


Πριν ξεκινήσω να αναφέρω για το θέμα της Αγίας Σοφίας ήθελα να κάνω το ψυχογράφημα του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν που κατάγεται από την Ποτάμια της Τραπεζούντος.


Ο προπάππους του ήταν ηγέτης αντάρτικης ομάδος που πολέμησε στο πλευρό των Ρώσων το 1917 στον Πόντο.

Μετά την επανάσταση των μπολσεβίκων αναγκάστηκε να καταφύγει στην Κωνσταντινούπολη και άλλαξε το επίθετο του από Μπακάτογλου που παρέπεμπε σε εχθρό των Τούρκων.


Ο Ερντογάν σε νεαρή ηλικία εργάσθηκε στον Έλληνα έμπορο Ρασόπουλο και μας γνωρίζει πολύ καλά και ομιλεί άριστα την ελληνική γλώσσα και τα ποντιακά.


Έχει τελειώσει μόνον το Imam Hatip Liseleri και είναι ιμάμης, δηλαδή Χότζας, έτσι έβγαλε το απωθημένο του ως ένας γενίτσαρος - εξωμότης - ιμάμης και βάλθηκε να αποδείξει ότι είναι περισσότερο Τούρκος από τους Τούρκους και υλοποίησε το όνειρο του να κάνει τζαμί την Αγία Σοφία...


Ο Κ. Μητσοτάκης όπως και οι λοιποί ταγοί πολιτικοί και θρησκευτικοί αντέδρασαν με καθυστέρηση και απαράδεκτα χλιαρά.


Ο κύριος Π/Θ στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία 21/1/2018 πήγε για ΣΚΙ και όταν ανήγγειλε ο Τούρκος Χότζας αυτός γύρναγε σε Γιάννενα και Κέρκυρα..


Όσο για Μέρκελ, Πάπα της Ρώμης, Ευρωπαίους και Αμερικανούς ήταν ως να το επικροτούσαν με τις δηλώσεις τους..


Το δε «ξανθό γένος» θυμήθηκε την Ουκρανική γλώσσα και έγινε από τον μέγα ηγέτη Πούτιν ότι οι Ρώσσοι τουρίστες δεν θα πληρώνουν εισιτήριο στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, αφού θα είναι τζαμί!!


"Ποσό μ δηλαδή .." και ειδικότερα ο Στρατηγός σχολίασε ότι "Το Άγιον Όρος δεν είναι πασαρέλα πρώην αρχηγέ της KGB και μην μας το «παίζεις» Θεοσεβής και Ορθόδοξος.


ΟΧΙ δεν είναι εσωτερικό θέμα της Τουρκίας το ανοσιούργημα της Ελληνικής Αγιάς Σοφιάς να γίνει τζαμί των τζιχαντιστών, που τους πουλάς όπλα και φτιάχνεις πυρηνικά εργοστάσια για 20 και πλέον Δις Ευρώ.."


Ακούστε το ηχητικό: