Τρίτη, Ιουλίου 28

Η Ελλάδα πρέπει να έχει τη δυνατότητα με F35 να χτυπάει στόχους μέσα στη Τουρκία


Βρώμησε η δουλειά με τις δουλίτσες του Μαξίμου
Mετά το κόλπο Τσίπρα με τα περιφερειακά αεροδρόμια, τα οποία αγοράστηκαν με δάνειο 1 δις ευρώ περίπου απο τη Fraport και το Κοπελούζο. Το Ελληνικό ήταν και αυτό για την τοπική Μαφία μια καλή "επένδυση". Έτσι η δουλίτσα μπήκε στο χρηματιστήριο και πουλήθηκαν μετοχές αέρα πατέρα ενώ ταυτόχρονια η κυβέρνηση ΜίνιΚούλη Πασαρέλα φρόντισε να προκύψει και ένα δάνειο υπέρ της επένδυσης, ώστε ο διπλασιασμός της περιουσίας του Λάτση να γίνει πραγματικότητα. Βγήκε ομως κάποια διαφορά στη ΜΙΖΑ - κατά την εκτίμηση μου - και το έργο κόλησε
στη λάσπη. Ο βιβλιοπώλης εκπρόσωπος του Πασαρέλα έμεινε με τη κουτάλα στο χέρι.
Να επισημάνω πως έναν απατεώνα δεν πρέπει κανείς να τον πιστεύει σε ότι λέει. Αυτό αφορά και τα κέρδη των αεροδρομίων που μάλλον αδυνάτησαν για να πέσει χαμηλά το τίμημα της δουλίτσας.
Ο ρόλος του Μαξίμου
Οπως πολλές φορές έχει ακουστεί οι μεγάλες δουλίτσες - τις λένε επενδύσεις - πάνε στο Μαξίμου. Εκεί γίνεται του Μιωνή το κάγκελο. Τρώει ακόμη και ο θυρωρός...
Συνεπώς, δεν είναι ερώτημα αν υπήρξε σκάνδαλο της Siemens ή της Novartis, που ήταν διεθνή σκάνδαλα και μόνο στην Ελλάδα έγινε φόνος πάλι χωρίς να βρεθεί ο φονιάς... Το ερώτημα είναι πού πήγαν τα λεφτά. Εκεί χρειάζεται ένα σύστημα offshore για να ξεπλύνει το χρήμα. Στο Μαξίμου έχει κάτι φίλες που ξέρουν απο αυτά. Θα θυμάστε τη ΔΕΗ και το δεύτερο ιερό μωρό της Στοάς Μασαμπούκα και Πάρτα Όλα Κάτω Mωρή Πρόστυχια.
Οι υποδομές (παπάρια άφιλτρα)
Γέλασα πολύ με τις αναφορές του Καραμανλή του Ζουμπά περί φοβερής δουλειάς που κάνει. Αγαπητοί μου δρόμοι χρειάζονται μόνο για μεταφορά προϊόντων όχι για να μπαίνουν διόδια. Λεπτομέρεια. Φυσικά για σας όλα ειναι λεπτομέρεια και γιαυτό είστε οι Μαλάκες της ΕΕ.
Με τη Τουρκία το παιγνίδι δεν έχει λήξει
Ο Ερντογάν όπως είχα γράψει κάνει παιγνίδια για το Μητσοτάκι και αντιστρόφως. Αυτό γίνεται για να μην έχει το Μητσοτάκι πρόβλημα στη μάσα των 72 δις ευρώ και πέσει αλλά και για το συμφέρο της Τουρκίας, όπου οι εκπτώσεις στην Ελληνική ΑΟΖ συνεχίζονται.
Η ουσία ειναι πως η Ελλάδα δεν μπορεί να κερδίσει τίποτα απο το φυσικό αέριο ενώ το ποιός βγάζει αέριο και πού στο Ιόνιο και στην Μεσόγειο είναι άγνωστο. Μιλάμε για παραμύθια της Χαλιμάς και πολύ Θέατρο. Καμμία ιστορία που βγαίνει στα ΜΜΕ σχετικά με τη θέση του Oruc Reic δεν μπορεί να διασταυρωθεί. Μόλις χτές ανέφερα για πρώτη φορά πως τα υποβρύχια η Αγκυρα μπορεί να τα εντοπίζει με τα μικρόφωνα των σεισμικών πλοίων. Ρώσοι και Ισραηλινοί κοιμούνται τόσο καιρό.
Αν υποθέσουμε πως ότι έρχεται στην αντίληψη μας είναι αληθές, που δεν είναι αφού έχουμε να κάνουμε με Μαφίες, σημαντικό δεν είναι τι λέει ο Ιμπραήμ Σαχίν ο σύμβουλος του Ερντογάν αλλά αν η Τουρκία πάρει τη Σύρτη ή αν τελικά μείνει ακίνητη σε ότι έχει. Κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πως ο Ερντογάν αυτή τη στιγμή που μιλάμε ότι δεν κάνει έρευνα μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ. Και ειδικά το τούβλο ο Μητσοτάκης.
Παγκόσμιο ανέκδοτο η Ελλάδα
Δέν έχω δεί καμμιά χώρα του κόσμου να περιμένει τους άλλους να της λύσουν τα προβλήματα της. Και μάλιστα να διαβάζω τα σαπάκια της δημοσιογραφίας να διερωτούνται γιατί αυτό δεν έχει συμβεί! Αν δεν ξεκουμπιστούν όλοι αυτοί οι λεχρίτες που είναι μέσα στη Βουλή δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα.
Τα F35

 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/07/f35.html