Σάββατο, Ιουλίου 25

H Xoύντα στη Γιορτή της Δημοκρατίας χωρίς μάσκες γιατι τους φοβάται ο Κορωνοιός!!

…Αυτοί δεν έχουν πατρίδα ..Πατρίδα είναι το χρήμα και διάλυση της Χώρας η αντικατάσταση πληθυσμού και ο πλήρης έλεγχος της με φτωχοποίηση… και διωγμό της Χριστιανοσύνης..ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !
Τιμησαν τη δική τους “Δημοκρατία” ολοι αυτοί που εκτελούν εντολές ελέγχου των πολιτων αφαιρώντας ολα τα θεμελιώδη Δημοκρατικά δικαιώματα.Τίμησαν την Δημοκρατίας τους γιατι κατέστρεψαν την Οικονομία του τόπου.Τίμησαν τη “Δημοκρατία” τους και ψήφισαν Νομο να εμβολιαστεί υποχρεωτικά το πόπολο με χημικά για μείωση πληθυσμού και στείρωση..
Δείτε τους στη Φωτογραφία…Ολοι χωρίς μάσκες…Τους φοβήθηκε ο Κοροδοιός και δεν τους πλησιάζει!!!

Γιαρτάζουν την Δημοκρατία τους και την ιδιες στιγμές ο Ερντογαν ξεφτέλισε την θρησκεία του Εθνους στην Αγια Σοφία εχοντας στειλει το στόλο του στο Αιγαίο και τα ψαράδικα εντος της θαλάσιας ΑΟΖ μας..και ο Φλώρος εμεινε ΦΛΩΡΟΣ και δεν τους εκαψε οπως ειχε δηλώσει..
Δημοκρατία ειναι η Υπεράσπιση της Πατρίδας…Αυτοι δεν εχουν πατρίδα ..Πατρίδα ειναι το χρήμα και διάλυση της Χώρας η αντικατάσταση πληθυσμού και ο πλήρης ελεγχος της με φτωχοποίηση… και διωγμό της Χριστιανοσύνης..
Φωτό 24/07/20

 https://amazonios.net/h-xoynta-sti-giorti-tis-dimokratias-choris-maskes-giati-toys-fovatai-o-koronoios/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=h-xoynta-sti-giorti-tis-dimokratias-choris-maskes-giati-toys-fovatai-o-koronoios