Δευτέρα, Ιουλίου 6

Throwback στα iconic beauty looks της πριγκίπισσας Diana που συνεχίζουν να μας εμπνέουν!

Throwback στα iconic beauty looks της πριγκίπισσας Diana που συνεχίζουν να μας εμπνέουν!
Μπορεί να έχουν περάσει 23 χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατό της, ωστόσο μέχρι και σήμερα η επιρροή της πριγκίπισσας Diana παραμένει ισχυρή. Μπορεί από το 1997 η μόδα και οι τάσεις να έχουν αλλάξει, κοιτώντας όμως κανείς τις εμφανίσεις που έχει κάνει η πριγκίπισσα Diana αντιλαμβάνεται πόσο μπροστά για την εποχή ήταν.

Η Lady D πειραματίστηκε πολλές φορές με το στυλ της, δοκιμάζοντας αμφιλεγόμενες τάσεις, που τελικά την ανέδειξαν ταυτόχρονα σε fashion και beauty icon.
Θέλοντας να κάνω κάτι διαφορετικό στο μακιγιάζ μου και στα μαλλιά, ανέτρεξα φυσικά στην πριγκίπισσα Diana και βρήκα τα iconic beauty looks της που σίγουρα θα χαρίσουν και σε εσάς την έμπνευση που ψάχνατε.
Από το signature μπλε μολύβι στα μάτια μέχρι τις ελάχιστες φορές που έπιασε τα μαλλιά της σε updo. Πάμεα δούμε μαζί τα 6 + 1 beauty looks της πριγκίπισσας Diana που ακόμη και σήμερα μας εμπνέουν.

Μπλε eyeliner
Αν και το στυλ της ήταν ως επί το πλείστον μίνιμαλ, η Lady D αγαπούσε να φορά το συγκεκριμένο χρώμα στα μάτια της.

Natural Makeup
H Diana είναι αναμφισβήτητα η πριγκίπισσα που ανέδειξε το φυσικό μακιγιάζ, προσθέτοντας πάντα μικρές πινελιές που έκαναν πιο ενδιαφέρον το look της.

Κόκκινα νύχια
Η πριγκίπισσα Diana επαναστάτησε πολλές φορές απέναντι στην πεθερά της, τη βασίλισσα Ελισάβετ επιλέγοντας το κόκκινο βερνίκι, που φόρεσε σε ένα φιλανθρωπικό gala το 1995.

Choker σε θέση κορδέλας
Μια από τις πιο αξιομνημόνευτες beauty στιγμές της πριγκίπισσας ήταν το 1985 στην Μελβούρνη, όταν φόρεσε ένα κολιέ του 1811, κληρονομιά της βασιλικής οικογένειας, σαν κορδέλα κατά μήκος του μετώπου της.

Σπάνιο hair updo
Το shag ήταν αδιαμφισβήτητα το iconic χτένισμα της. Η μόνη χρονιά που μάκρυνε τα μαλλιά της μέχρι το ύψος των ώμων ήταν το 1984. Τότε ήταν που πειραματίστηκε με τα χτενίσματά της και εμφανίστηκε ελάχιστες φορές με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω σε updo.

Η αγαπημένη της τιάρα
Η αγαπημένη της τιάρα ήταν η Lover's Knot της οποίας αρχικός κάτοχος, το 1913, ήταν η βασίλισσα Mary. Το νεο-κλασσικό αριστούργημα είναι διακοσμημένο με 19 πέρλες και περίτεχνους φιόγκους. Μπορεί η Lady D να μην επέλεξε να τη φορέσει στο γάμο της, ωστόσο της άρεσε να την φοράει στις επίσημες βραδινές εμφανίσεις της.

Σε μια βασιλική περιοδεία στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 1983
Εδώ εμφανίστηκε με το signature shag χτένισμά της και φυσικό μακιγιάζ. Επέλεξε να τονίσει μόνο τα μήλα της με έντονο ρουζ όμως τα μάτια και τα χείλη της ήταν natural.
Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

Πηγή αρχικής φωτο: Tim Graham/Tim Graham Photo Library/Getty Images
Photo Credits: Getty Images

 govastileto.gr