Τρίτη, Αυγούστου 4

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ – Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΑΝΤ-1 ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ – Η… ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ

crash
Με πρόφαση την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ο ΑΝΤ-1 προχώρησε σε μια… ηρωική απόφαση, να ακυρώσει την προβολή καθημερινής τουρκικής σειράς για το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του καναλιού η κίνηση του Ερντογάν οδήγησε στην ακύρωση της προβολής καθημερινής τουρκικής δραματικής σειράς.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Chief Content Officer του καναλιού, Τζώρτζης Ποφάντης, υπήρχαν σκέψεις για την προβολή μιας καθημερινής δραματικής σειράς από τη γειτονική χώρα για τώρα το καλοκαίρι, ωστόσο μετά τα όσα έγιναν στην Αγία Σοφία, άλλαξαν γνώμη και την «έκοψαν». Μάλιστα η προβολή της σειράς επρόκειτο να ξεκινήσει άμεσα.
Μόνο που η απόφαση πάρθηκε πολύ νωρίτερα καθώς έχουμε φτάσει στον Αύγουστο και η τούρκικη σειρά δεν μπήκε ποτέ στο πρόγραμμα για λόγους τηλεθέασης. Πλέον τα τούρκικα σήριαλ έχουν κουράσει, ενώ σε πολλούς Έλληνες και Ελληνίδες προκαλούν… αναγούλα. Δεν νοείτε Έλληνας να ακούει επί ώρες αυτή τη γλώσσα και να μην αισθάνεται στομαχικές διαταραχές. Πολλοί έφθαναν στο σημείο να θέλουν να σπάσουν την τηλεόρασή τους! Τα τελευταία χρόνια όλα τα συστημικά κανάλια αγόρασαν φθηνές τούρκικες σειρές για να καλύψουν τηλεοπτικό χρόνο, αδιαφορώντας για τις προτιμήσεις των τηλεθεατών.
Προκειμένου λοιπόν να μην χάσουν το… τραίνο της τηλεθέασης, έβαλαν στο ντουλάπι το τουρκόφωνο σήριαλ και στη συνέχεια το… έπαιξαν πατριώτες.makeleio.gr/