Γιώργος Σαλαμπάσης: Αυτή είναι η ιστορία του «Σ’ αγαπάω μ’ ακούς»Επανακυκλοφόρησε η μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Σαλαμπάση “Σ΄ αγαπάω μ΄ακούς | 2020 versiion”

Ο Γιώργος Σαλαμπάσης έχει τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες, αλλά σίγουρα η μεγαλύτερη που ακούγεται μέχρι και σήμερα είναι το «Σ’ αγαπάω μ’ ακούς».
Το τραγούδι σας «Σ’ αγαπάω, μ’ ακούς» έχει αγαπηθεί πολύ. Υπάρχει κάποια ιστορία που κρύβεται πίσω απ’ αυτό;
«Είμαι πλέον στην Αθήνα και τραγουδάω, σ’ ένα μαγαζί που το γέμιζα μόνος μου. Μου άρεσε ο Πάριος και έλεγα καλά τα τραγούδια του. Ένα βράδυ, λοιπόν, έχω δημιουργήσει ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό πάνω στην πίστα και τραγουδώ το «Λυπήσου με», που ακόμα και σήμερα, όταν το λέω, δακρύζω, τα δίνω όλα. Σηκώνεται ένα ζευγάρι να χορέψει,
αλλά αυτό δεν το είχα υπολογίσει τραγουδώντας το συγκεκριμένο κομμάτι... Τσαντίζομαι, κάτι που σπάνια μου συμβαίνει, γυρνάω στην ορχήστρα και λέω: «Κόφτε το». Και μπαίνω στα καμαρίνια. Τότε έρχεται ένας κύριος (σ.σ.: ο Θεόδωρος Αγγελος) να μου ζητήσει τον λόγο και πάνω στη συζήτηση μου λέει ότι γράφει στίχους. Την επόμενη μέρα μού έφερε στο σπίτι το «Σ’ αγαπάω, μ’ ακούς» και μου άρεσε. Το έστειλα στον σύνθετη Νίκο Μπαξεβάνη, που έγραψε τη μουσική. Ο ιδιοκτήτης της δισκογραφικής, πριν ακόμη κυκλοφορήσει το κομμάτι, μου είπε: «Τώρα θα σου κάνω τον χρυσό δίσκο». Και έγινε χρυσός» εξήγησε στην espresso

Επανακυκλοφόρησε η μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Σαλαμπάση “Σ΄ αγαπάω μ΄ακούς | 2020 versiion”


Ο Γιώργος Σαλαμπάσης τραγουδά ξανά τη μεγάλη του επιτυχία «Σ’ Αγαπάω Μ’ Ακούς»
και η νέα αυτή 2020 Version να είστε σίγουροι πως θα σας ξεσηκώσει από το πρώτο άκουσμα.
Η μεγάλη ερωτική επιτυχία, που πρωτοβγήκε στις αρχές της δεκαετίας του ‘80
και παραμένει διαχρονική έως και σήμερα, αποκτά μια ανανεωμένη και πιο φρέσκια μάτια
μέσα από την σύγχρονη ενορχήστρωση του Γιώργου Γιαλετζή και μοναδικό στόχο έχει να αγαπηθεί εξίσου και από τη σημερινή γενιά.
Μουσική: Νίκος Μπαξεβάνης
Στίχοι: Θεόδωρος Άγγελος
«Σ’ αγαπάω, μ’ ακούς,
σ’ αγαπάω, μ’ ακούς;
Σ’ αγαπάω σου λέω.
Είμαι μόνος, μ’ ακούς,
είμαι μόνος, μ’ ακούς;
Σ’ έχω ανάγκη, πεθαίνω…»
Κυκλοφορεί από τη Spicy!

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα