ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ – 21 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ

Small children with face mask back at school after covid-19 quarantine and lockdown, writing.
Το να έχεις αντίθετη άποψη τη σημερινή εποχή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την… παρέα του, σε οδηγεί στα σκαλιά του Εισαγγελέα. Μετά τις διώξεις που αποφάσισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, 21 άτομα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για αναφορές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφορετικών απόψεων από αυτές που θέλει η κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Στον Εισαγγελέα (21) περιπτώσεις αναφορών στο διαδίκτυο για τον κορωνοϊό Covid-19.
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας υπεβλήθησαν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για ποινική αξιολόγηση (21) περιπτώσεις με αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια για το θέμα του κορωνοϊού Covid-19.
Ειδικότερα:
  •  (10) περιπτώσεις αφορούν αναφορές ομάδων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη μη χρήση μάσκας στα σχολεία, (1) περίπτωση αφορά βίντεο για το ίδιο θέμα και
  • (10) περιπτώσεις αφορούν αναφορές σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια που παροτρύνουν τους πολίτες να μην τηρούν τα μέτρα αποφυγής διασποράς της πανδημίας”.