Εκτεθειμένος ο Δημητρακόπουλος 24ωρες…μετά την διάψευση του περί Μαρέβας! Πήγε στα γραφεία της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” και ζήτησε από τον Χίο “… μην γράφεις για αυτήν θα κερδίσεις δεν θα χάσεις.Η Μαρέβα δεν είναι αγνώμων”. Ποιος ή ποια έδωσε τα λεφτά για να σωπάσει ο Χίος; Ποιος ή ποια έδωσε την εντολή δολοφονίας του όταν δεν τα πήρε;

μεγαρο μαξοιμου (1)
Είναι προφανές ότι ο γνωστός δημοσιογράφος από την ώρα που αποφάσισε να ασκήσει την δημοσιογραφία “όπως αυτός την αντιλαμβάνεται” έγραφε σε βίντεο και κασέτες όποιον περνούσε από δίπλα του σε απόσταση 100 μέτρων.Έφερε στο φως δεύτερη συνάντησή του με τον γνωστό ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο!Πολλές επισκέψεις του έκανε ο γνωστός δικηγόρος!

Ο Στέφανος Χίος παρουσιάζει στην εφημερίδα του φωτογραφίες από τη συνάντησή του με τον δικηγόρο, και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δεν τον επισκεπτόταν εκ μέρους της οικογένειας Βαρδινογιάννη αλλά όπως γράφει «λειτουργούσε για το κυβερνητικό καθεστώς». Στο δημοσίευμα αναφέρεται επιπλέον ότι ο ποινικολόγος «απλώς επιδίωξε να ανοίξει παράθυρο σε πιθανή προσέγγιση με το παλάτι», δηλαδή κατά τα λεγόμενα της εφημερίδας «Μακελειό», με το Μέγαρο Μαξίμου.
Στο σχετικό δημοσίευμα, το «Μακελειό» αναφέρεται εκ νέου και στο όνομα της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Κατά τα γραφόμενα στην εφημερίδα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε ζητήσει να μην γράφεται τίποτα για τη σύζυγο του κ. Μητσοτάκη. Αναφέρεται επί λέξει στο δημοσίευμα: «ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε έρθει δύο φορές στο γραφείο της εφημερίδας μετά τις εκλογές που η ΝΔ βγήκε κυβέρνηση. […] Σε μια από τις συναντήσεις στο γραφείο μας, μας είχε στριμώξει να μη γράψουμε τίποτα για τη σύζυγο του πρωθυπουργού». Ο Στέφανος Χίος διατείνεται ότι γι’ αυτές τις επισκέψεις, όπως και για άλλες περιπτώσεις, έχει κρατηθεί αρχείο.
Στο δημοσίευμα του «Μακελειού» και εντός εισαγωγικών αποδίδονται στον Μιχάλη Δημητρακόπουλο τα εξής λόγια: «κράτα χαμηλό προφίλ, η γυναίκα (σ.σ. η Μαρέβα Γκραμπόφσκι), δεν προκαλεί και δέχεται άδικες επιθέσεις, μη γράψεις γι’ αυτή, δεν θα κερδίσεις, θα χάσετε. Στο κάτω κάτω οι γέφυρες μ’ αυτούς σας συμφέρουν, θα βοηθήσουν, αν βοηθήσεις. Μην κόβεις επαφές, η οικογένεια είναι μεγάλη, η Μαρέβα εκτιμά τους φίλους και τους βοηθάει, δεν είναι αγνώμων. Τι θα καταλάβεις με τις επιθέσεις; Στο κάτω κάτω επιχειρηματίας δεν είναι; Μην είσαι αφελής, μη σε παρασύρουν άλλοι, είναι γενναιόκαρδη οικογένεια, άστη ρε φίλε και θα δεις από ‘μένα, ό,τι θέλεις. Κανέναν αυτοί δεν αφήνουν να πάει χαμένος, εκτιμούν και προσφέρουν, είναι παντοδύναμοι, θα κερδίσεις κι εσύ πολλά απ’ αυτούς. Θα σου δώσουν και διαφήμιση, θα ανοίξουν πόρτες».Είναι προφανές πως ο δικηγόρος ήταν απεσταλμένος της συζύγου του Προθυπουργού ή ήθελε να γίνει ο μεσολαβητής για να πουλήσει εκδούλευση στο Μαξίμου ότι έναν εχθρό τον έκανε φίλο.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η εφημερίδα του Στέφανου Χίου διαθέτει για τα παραπάνω, ντοκουμέντα. Υπενθυμίζεται ότι η ίδια εφημερίδα σε χθεσινό της δημοσίευμα, έφερνε στο φως συνομιλίες του Στέφανου Χίου με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο από τις οποίες φαίνεται να προκύπτει ότι ο ποινικολόγος είχε προσεγγίσει τον εκδότη, λίγες μόνο ώρες πριν από την απόπειρα δολοφονίας του, για να του προσφέρει χρήματα. Σύμφωνα με τον Στέφανο Χίο, το «δώρο» προερχόταν κατά τον συνομιλητή του από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δεδομένου ωστόσο ότι όπως ο ίδιος ο εκδότης του «Μακελειού» αναφέρει, η οικογένεια Βαρδινογιάννη αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση αυτή, θέτει το ερώτημα, ποιον τελικά εκπροσωπούσε σε αυτή τη συνάντηση κ. Δημητρακόπουλος. Διερωτάται δηλαδή από ποιον μπορεί να ήταν τα χρήματα. Στο δημοσίευμα του μάλιστα, ο εκδότης του «Μακελειού» αναφέρει διαρκώς το όνομα της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι, της οποίας συνήγορος είναι επίσης ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.Πάντως το edolio5 επικοινώνησε με στενότατο συνεργάτη της οικογένειας Βαρδινογιάννη ο οποίος μια διαβεβαίωσε ότι δεν είχε καμία εντολή ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για μια τέτοια συνάντηση.
Ο ποινικολόγος πάντως, σε απάντησή του προς το «Μακελειό» κατόπιν του χθεσινού δημοσιεύματος, διαψεύδει τα γραφόμενα από τον Στέφανο Χίο περί απόπειρας χρηματισμού του, αναφέροντας ότι πουθενά στην κουβέντα τους δεν αναφέρθηκε το όνομα της κ. Γκραμπόφσκι και ότι η μεταξύ τους συζήτηση αφορούσε παραίτηση από αγωγή την οποία είχε καταθέσει σε βάρος του εκδότη ο κ. Βαρδινογιάννης. Προσθέτει δε ότι οι συνομιλίες που παρουσιάστηκαν στο χθεσινό φύλλο του «Μακελειού» είναι «θρυμματισμένες». Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος διερωτάται επίσης, στην ίδια επιστολή του προς το «Μακελειό» γιατί ο Στέφανος Χίος δεν κατήγγειλε νωρίτερα την απόπειρα χρηματισμού του και ζητάει από τον εκδότη να προσκομίσει το σύνολο των ηχογραφημένων διαλόγων στις αρμόδιες Αρχές που ερευνούν την υπόθεση. Ο κ. Δημητρακόπουλος επαναλαμβάνει παράλληλα ότι παραιτείται του δικαιώματός του να εγκαλέσει τον Στέφανο Χίο για παράνομη ηχογράφηση ή να προβάλλει δικονομικές ακυρότητες..Δεν πέρασαν όμως ούτε 24ωρες και διαψεύστηκε!Πήγε στα γραφεία της εφημερίδας και ζήτησε να μην γράφει ο Χίος για την σύζυγο του προθυπουργού!Πήγε μόνος του ή με εντολή της ; Πλέον ο έμπειρος και γνωστός για την μαχητικότητα του δικηγόρος βρίσκετε στην γωνία!Οφείλει απαντήσεις χωρίς περιστροφές.
1.indd