Σάββατο, Αυγούστου 1

Έφη Πίκουλα: Πως είναι σήμερα η όμορφη ηθοποιός που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80

pikoula
Η όμορφη πρωταγωνίστρια των βιντεοταινιών της χρυσής δεκαετίας του ’80 Έφη Πίκουλα, που σήμερα είναι 61 ετών, έκανε μια σπάνια εμφάνιση, σε κοινή έξοδο με τον σύζυγό της, Τάκη Βουγιουκλάκη.
Ειδικότερα, βρέθηκε στην παράσταση «Έλα μια βόλτα» του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο «Άλσος» μαζί με τον σύζυγό της Τάκη Βουγιουκλάκη, εντυπωσιάζοντας με την παρουσία της.

Η διάσημη ηθοποιός, που υπήρξε πρωταγωνίστρια στις βιντεοταινίες της χρυσής δεκαετίας του ’80, είναι σήμερα 61 ετών και πανέμορφη, ενώ απέχει πλέον από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.
Η άλλοτε συμπρωταγωνίστρια των Στάθη Ψάλτη, Σωτήρη Μουστάκα και άλλων σπουδαίων ηθοποιών, έχει αφοσιωθεί στην κοινή ζωή της με τον αδελφό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και κάνει σπάνιες δημόσιες εξόδους.
2733_efi_pikoyla_takis_voygioyklakis_2672020
Η Έφη Πίκουλα ήταν μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς που έπαιξαν στις βιντεοταινίες της δεκαετίας του ΄80.
Υποδύθηκε την Καίτη, αδερφή του Στάθη Ψάλτη στην ταινία «Έλα να αγαπηθούμε ντάρλιγνκ» και τη Μπέτυ στην ταινία «Βασικά Καλησπέρα σας». Επί 15 χρόνια έπαιζε στη σειρά Λάμψη η οποία τελείωσε το 2005. Η Έφη Πίκουλα, από το 1986 είναι παντρεμένη με τον αδερφό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Τάκη.makeleio.gr