Κυριακή, Αυγούστου 30

Επίδομα 800 ευρώ σε όποιον φοράει μάσκα δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη


Γράφει ο Πιτσιρίκος

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να χορηγήσει επίδομα 800 ευρώ το μήνα σε όσους θα φορούν μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους, ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις για τη χρήση μάσκας και η Ελλάδα να θριαμβεύσει ξανά στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού.

Επίδομα 800 ευρώ προβλέπεται και για τα νήπια και τους μαθητές που θα φορούν μάσκα και στο διάλειμμα.

Στους μαθητές που θα φορούν μάσκα -εκτός από το επίδομα και το παγουρίνο- η κυβέρνηση θα χορηγεί καθημερινά και ένα δωρεάν Junior Meal από την Goody’s που θα συνοδεύεται από διπλή μερίδα πατάτες, παιχνίδι έκπληξη και αυτόγραφα του Σάκη Ρουβά, της Ελένης Φουρέιρα και άλλων αγαπημένων καλλιτεχνών.

Η απόφαση της κυβέρνησης για το επίδομα 800 ευρώ σε όλους όσοι φορούν μάσκα ήταν εντολή Μητσοτάκη και σκόρπισε ενθουσιασμό στους Έλληνες.

Στο εξής, κανένας Έλληνας δεν θα χρειάζεται να δουλεύει, αφού όλοι θα παίρνουν το επίδομα μάσκας, και μια οικογένεια με 2 παιδιά, θα καθαρίζει 3.200 ευρώ τον μήνα.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης για τη χορήγηση επιδόματος μάσκας σε όλους τους Έλληνες εκτίναξε τη ζήτηση για υιοθεσίες, αφού, αν υιοθετήσεις καμιά δεκαριά παιδιά, θα σου φέρνουν στο σπίτι 8 χιλιάδες ευρώ τον μήνα, ενώ θα τα ταΐζει η Goody’s, οπότε θα σου μένουν τα λεφτά καθαρά.

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο το επίδομα μάσκας να ισχύει και μετά τον κορωνοϊό, για να φοράνε τη μάσκα οι Έλληνες και να μη μιλάνε, αφού, όταν μιλάνε, όλο μ@λακίες λένε.

Το επίδομα των 800 ευρώ για όσους θα φοράνε μάσκα έρχεται μια μέρα μετά την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο στα 12 μίλια και την δήλωση Μητσοτάκη πως “η Ελλάδα μεγαλώνει”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεγαλώνει την Ελλάδα -παγκόσμια πρωτοτυπία να μεγαλώνει ένα προτεκτοράτο-, ακολουθώντας τον Ντόναλντ Τραμπ που εξελέγη με το σύνθημα Make America great again και τα πάει πάρα πολύ καλά.
Βέβαια, ξέρουμε από την Ιστορία της χώρας μας πως κάθε φορά που η Ελλάδα “μεγάλωνε” πάθαινε μια εθνική καταστροφή.

Προσοχή λοιπόν, γιατί μπορεί η Ελλάδα να ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 200 χρόνια από το 1821, αλλά μπορεί ξαφνικά να “γιορτάσει” τα 100 χρόνια από το 1922.

από pitsirikos


http://teleytaiaexodos.blogspot.com