Δευτέρα, Αυγούστου 24

Τι πλήγωσε την Ayyyejae μετά την π@ρτούζα με ομάδα του ΝΒΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

ayyyejae
Νέες εξελίξεις έρχονται μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ, όταν ένα μοντέλο του Instagram, η Ayyyejae, δήλωσε πως πριν από λίγους μήνες πέρασε ένα «καυτό» βράδυ με επτά παίκτες των Φοίνιξ Σανς.
Λίγο μετά την αποκάλυψή της η ίδια είδε τους λογαριασμούς της στα social media να… εκτοξεύονται. Παράλληλα, ανέβηκαν και οι συνδρομές της σε διαδικτυακή πλατφόρμα που
δημοσιεύει φωτογραφίες της, με το αρχικό ποσό που έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό να φτάνει τα 22 χιλιάδες δολάρια αρχικά.
Ωστόσο, όπως τόνισε η Ayyyejae, σύντομα αναμένεται να έχει 100 χιλ. δολάρια κέρδος από όλη αυτή την ιστορία, καθώς έχει γίνει viral το όνομά της.  Ενδεικτικό είναι πως πλέον στο Instagram μετράει 63+ χιλιάδες ακόλουθους και τα νούμερά της ανεβαίνουν παντού.
Σύμφωνα με το sdna.gr η οικογένειά της ήταν έξαλλη με τον σάλο που προκλήθηκε και δεν είδε με καλό μάτι την ξαφνική δημοσιότητα.
Τι ακολούθησε; Όπως γράφουν στις ΗΠΑ, οι γονείς της την αποκλήρωσαν, ενώ την απέλυσαν και από την οικογενειακή επιχείρηση.