Κυριακή, Αυγούστου 30

Big Brother: Πώς είναι σήμερα οι παίκτες του reality

Θα τους αναγνώριζες;

Το big brother είναι ξανά πίσω στην καθημερινότητά μας.
Θα γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω και το ημερολόγιο θα δείξει 2001. Τότε που ερχόμασταν σε πρώτη επαφή με το «Big Brother». Ήταν εκείνη η χρονιά που  εκατομμύρια τηλεθεατές, βρίσκονταν μπροστά στην τηλερόραση και έβλεπε τις ζωές των παικτών.Άνθρωποι απλοί που αποφάσισαν να μπουν και να κλειστούν μέσα σε ένα σπίτι χωρίς να γνωρίζουν τι γίνεται στον έξω κόσμο. 
Θυμάσαι που υπήρχε και κανάλι που έδειχνε 24 ώρες το 24ώρο τι γίνεται στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού; Στιγμές που δύσκολα μπορούμε να ξεχάσουμε. Ο κόσμος είχε πάθει φρενίτιδα με το reality και ο τελικός είχε πραγματοποιήσει ρεκόρ τηλεθέασης. Οι δύο φίλοι και μετέπειτα κουμπάροι ήταν εκείνοι που είχαν φτάσει ως το τέλος και διεκδικούσαν το έπαθλο. 
Πριν γνωρίσουμε απόψε τους νέους παίκτες του Big Brother, γυρνάμε τα ρολόγια πίσω, κάνουμε το ανάλογο tb και βλέπουμε πώς είναι σήμερα οι πάλαι ποτέ αγαπημένοι παίκτες. Στην παρουσίαση θα δούμε τον Χάρη Βαρθακούρη και αναμένουμε να γνωρίσουμε και τους παίκτες.
Το reality ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τον Μάρτιο του 2020 απλά λόγω της κατάστασης και του covid 19, η παραγωγή πάτησε το pause.
Πώς είναι σήμερα ο Τσάκας; ο Πρόδρομος ή η ξανθιά Κατερίνα Κοντολαίμου; Δες τους στην παρακάτω gallery