Καταστρέφοντας συστηματικά την Αθήνα…


athene
Για να καταλάβετε πώς έγινε όλη αυτή η καταστροφή, για την οποία 10 χρόνια μετά λέω μετά βεβαιότητας ότι ήταν οργανωμένη.
Ολα ξεκίνησαν με τον Καμίνη. Η ασυδοσία ξεκίνησε με αυτόν. Στην αρχή ξαμολήσανε την δημοτική αστυνομία, η οποία έβαλε ο,τι απίθανο πρόστιμο υπήρχε στους Έλληνες στην περιοχή. Τότε δεν υπήρχαν ακόμη αυτοί. Έβαλε τα ελληνικά μαγαζιά και ξηλώσανε όλες τις κάθετες πινακίδες που είχαν, πολλές από τις οποίες ήταν εξαιρετικά καλαίσθητες, γιατί θυμήθηκαν μετά από χρόνια ότι απαγορεύονταν. Ξεκίνησαν οι πάντες να τους τραβάνε πρόστιμα, άρχισε και η οικονομική κρίση και σιγά σιγά άρχισαν να ξεφυτρώνουν τα τσαντιρομάγαζα.

Με το που ανέλαβε η διοίκηση Καμίνη έσκασαν με την μία τρεις σελίδες αιτήσεις για προεγκρίσεις σε Αλί,  Μουσταφά, κ.α.Τις έχω ακόμη να τις κοιτάω. Ευτυχώς το πήραμε γρήγορα χαμπάρι και οργανωθήκαμε να το σταματήσουμε, αλλά στο μεταξύ είχαν περάσει κάτι δεκάδες με συνοπτικές διαδικασίες.
Όπου άνοιγαν τέτοια μαγαζιά, που άνοιγαν τρία τρία το ένα δίπλα στο άλλο επίτηδες, αράδιαζαν καφάσια και ό,τι σαβούρα είχαν στο πεζοδρόμιο, έκαναν το μαγαζί σούργελο, καθόντουσαν και 500 απ’έξω με αποτέλεσμα όποιο μαγαζί ήταν δίπλα να κλείνει. Και όσο έκλειναν τα ελληνικά, τόσο επεκτείνονταν αυτοί. Κανείς τους δεν έκανε ελέγχους. ΓΑΠ είχαμε τότε και θυμάμαι στείλαμε και στο ΣΔΟΕ καταγγελία, μιλήσαμε και με τον επικεφαλής και ούτε καν ασχολήθηκαν.
Κάναμε μία συγκεντρωτική κατάσταση με την επιτροπή της πλατείας Αμερικής και στείλαμε το υγειονομικό, όπου ανακάλυψε τα αίσχη. Πολλά χωρίς άδειες, άλλα είχαν κάνει τα υπόγεια ξενοδοχεία κτλ.
Για να μην τα πολυλογώ μετά από 2 χρόνια καταγγελίες, μαζέψαμε στοιχεία που έδειχναν σκάνδαλο στον Δήμο Αθηναίων και κάναμε μηνυτήρια αναφορά. Είχαμε βρει να παίρνουν άδεια χωρίς να έχουν κάνει καν αίτηση, να τους λείπουν 500 χαρτιά, να πηγαίνουν μηνύσεις στον δήμο και ο δήμος να μην κάνει τίποτα και διάφορα άλλα. Ο εισαγγελέας παρέπεμψε 12 άτομα του Καμίνη, αιρετούς και υπαλλήλους, με κατηγορία για παράβαση καθήκοντος κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση με με ένα κατηγορητήριο πολλών σελίδων. Μόνο η μηνυτήρια αναφορά με τα στοιχεία που καταθέσαμε ήταν 30 σελίδες. Αθωώθηκαν όλοι με βούλευμα με τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά ξεκίνησε το πάρτυ. Η αιτιολογία ήταν ότι όλες οι παρανομίες είχαν συμβεί τυχαία.
Η περιοχή έχει καταστραφεί με σχέδιο.
Και η καταστροφή της έχει υπογραφές.
Ελένη Παπαδοπούλου FACEBOOK

 .makeleio.gr/

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα