Πέμπτη, Αυγούστου 6

Βάνα Μπάρμπα: Στη Μύκονο παρέα με γοητευτικό άντρα!

Βάνα Μπάρμπα: Στη Μύκονο παρέα με γοητευτικό άντρα!
Μόνιμη κάτοικος Μυκόνου είναι εδώ και λίγο διάστημα η Βάνα Μπάρμπα, η οποία όπως είναι γνωστό ανέλαβε την εκμετάλλευση του σπιτιού του στενού της φίλου, Μιχάλη Ασλάνη για μία δεκαετία, ενώ ετοιμάζει και διάφορα άλλα projects στο κυκλαδίτικο νησί.

«Βρίσκομαι στη Μύκονο εδώ και αρκετό καιρό. Κάνω ένα boutique hotel που θα λέγεται Αρμονία και γενικά έχω αρχίσει να ασχολούμαι με επενδύσεις, όχι μόνο ξενοδοχειακές, αλλά κι αυτές που αφορούν την παραλία. Οι άνθρωποι θα μπορούν βάσει του project που έχω σκεφτεί να απολαμβάνουν τον εναλλακτικό τουρισμό της Μυκόνου», είχε δηλώσει στην Espressο.


«Η Μύκονος δεν είναι μόνο πάρτι. Έχει και την άλλη πλευρά της που λέγεται Δήλος, πολιτισμός και εναλλακτικός τουρισμός μέσα από την αρμονία και τη νηφαλιότητα. Ευτυχώς με φώτισε το σπίτι του Μιχάλη να πάρω την κατεύθυνση του εναλλακτικού τουρισμού. Εγώ σαν Βάνα δεν έχω την ανάγκη πλέον να έχω προσωπικές βίλες. Όταν ολοκληρωθεί το project της παραλίας, μια σκηνούλα θέλω εκεί και τίποτα άλλο», τόνισε η ηθοποιός.
Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε την ηθοποιό την ώρα που απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού σε κοσμική παραλία. Ωστόσο, η Βάνα Μπάρμπα, δεν ήταν μόνη της, συνοδευόταν από γοητευτικό άντρα.


govastileto.gr