Δευτέρα, Αυγούστου 3

ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΙΟΥ

Άναυδη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου. Από την άλλη παρακολουθεί την επικοινωνιακή καταιγίδα του ιού COVID-19 που απειλεί να φορέσει μάσκες σε όλους τους Έλληνες, με ανυπολόγιστες συνέπειες στην υγεία τους και την οικονομία της χώρας.


Δημοσιεύματα φωτογραφίζουν ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του δημοσιογράφου Χίου μετά την αποτυχημένη απόπειρα δωροδοκίας του και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Μ. Χρυσοχοίδης φέρεται να περιτριγυρίζει στη Μύκονο για την πάταξη του δολοφονικού ιού, αδιάφορος. Καμία ανακοίνωση από την Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση της δολοφονικής απόπειρας ενάντια στον δημοσιογράφο και την ελληνική δημοσιογραφία σχεδόν μία εβδομάδα μετά την απόπειρα.


Την ίδια ώρα δημόσιο χρέος και έλλειμμα κινούνται ανεξέλεγκτα σε μία κοινωνία ύφεσης στην οποία ηγείται  ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός  που εκλέχθηκε από τον ελληνικό λαό για να απαλλαγεί από τον λαοπλάνο Τσίπρα και την καταστροφική πολιτική του, διέλυσε την ελληνική οικονομία πριν και μετά την εμφάνιση του ιού COVID-19.


Η τρομοκρατία του COVID-19 δείχνει να αποτελεί το όπλο του βαθέως κράτους μετά την αποτυχημένη προσπάθεια σύγκρουσης Τουρκίας-Ελλάδας και μία επικοινωνιακή καταιγίδα παραπλάνησης και τρομοκράτησης έχει ξεκινήσει. Χωρίς καμία ουσιαστική μεταβολή στους επιδημιολογικούς δείκτες και τον κ.Σωτήρη Τσιόδρα εξαφανισμένο η ελληνική κοινή γνώμη βομβαρδίζεται από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης με εικόνες και ειδήσεις COVID-19.


Την ίδια ώρα που η Ολλανδία με χιλιάδες νεκρούς από τον ιό δεν συνιστά τη χρήση μάσκας και η Σουηδία εμφανίζει ύφεση μικρότερη από την Ελλάδα, το βαθύ ανθελληνικό τουρκολάγνο λόμπι επιδιώκει την εξαφάνιση της ελληνικής οικονομίας και τον πειθαναγκασμό της κοινωνίας. "Δεν υπάρχει οικονομία χωρίς ζωή", εξαγγέλλει ο μασκοφόρος Κυριάκος Μητσοτάκης που παρέλαβε κράτος βαριά πληγωμένο και είναι άγνωστο τι θα παραδώσει και πώς. Και διερωτόμαστε μαζί με χιλιάδες άνεργους και τον απλό λαό "Υπάρχει ζωή χωρίς οικονομία" και πώς θα είναι αυτή.

Επιστροφή στο 1984 και ίσως ακόμη παλαιότερα και  καταδίωξη των αντιφρονούντων που διερωτώνται για όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά και για τις ιατρικές συνέπειες από τη χρήση μάσκας σε ανήλικα παιδιά. Η τελική μέτρηση δείχνει να έχει ξεκινήσει και είναι αμφίβολο πια αν θα υπάρχει Νέα Δημοκρατία την επόμενη ημέρα, ίσως και καθόλου Δημοκρατία. Σημασία φυσικά έχει το Παρακράτος να βάζει γκολ, οι οπαδοί του να πανηγυρίζουν, η Ελλάδα να υποθηκεύεται και να διαλύεται.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ
 https://www.ksipnistere.com/2020/08/blog-post_29.html