Παρασκευή, Αυγούστου 28

Σον Κόνερι: Ο Τζέιμς Μποντ είχε γενέθλια και το «κορίτσι» του, Ούρσουλα Άντρες δεν τον ξέχασε

Οι ευχές της για τα 90α γενέθλιά του και το μήνυμα του Πρις Μπρόσναν στο Instagram

Σον Κόνερι: Ο Τζέιμς Μποντ είχε γενέθλια και το «κορίτσι» του, Ούρσουλα Άντρες δεν τον ξέχασε

Λίγες ημέρες μετά την ανάδειξή του ως ο «καλύτερος Τζέιμς Μποντ» όλων των εποχών, ο Σον Κόνερι είχε ακόμη μία γιορτή. Αυτή τη φορά, ο Σκωτσέζος ηθοποιός γιόρτασε τα 90α του χρόνια. Και μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αποσυρθεί και να ζει χαλαρές και ήρεμες στιγμές στην έπαυλή του στις Μπαχάμες, όμως, κανείς δεν τον ξέχασε. Και περισσότερο η οικογένεια «Τζέιμς Μποντ», φροντίζοντας να του στείλει τις θερμότερες ευχές.

Πρώτο και καλύτερο το πάλαι ποτέ «κορίτσι» του, η θρυλική Ούρσουλα Άντρες, η οποία επίσης έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο «κορίτσι» του Βρετανού πράκτορα. Η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα κοντά στη Ρώμη, έστειλε τις ευχές της στον πρώην παρτενέρ της στη μεγάλη οθόνη και καλό της φίλο στη ζωή, μέσω της ελβετικής εφημερίδας, «Blick».
«Για μένα είσαι και θα παραμείνεις ο καλύτερος για πάντα… Μας συνδέει ακόμα φιλία. Εάν τόσοι πολλοί άνθρωποι αγαπούν ακόμα τον Μποντ σήμερα και παρακολουθούν τις ταινίες, είναι επειδή ήσουν τόσο καλός», γράφει στη ευχητήριά της επιστολή η Ούρσουλα η Άντρες, με την οποία συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Τζέιμς Μποντ εναντίον Ντόκτορ Νο, 1962», όπου η σκηνή της ηθοποιού να βγαίνει από τη θάλασσα και τον Σον Κόνερι να παρακολουθεί αποσβολωμένος έγραψε τη δική της ιστορία στον κινηματογράφο και είναι πια κλασική.


Ωστόσο, τον Σον Κόνερι δεν τον ξέχασαν και άλλα μέλη της οικογένειας του Μποντ. Ο Πιρς Μπρόσναν, άλλος «Τζέιμς Μποντ» ευχήθηκε στον προκάτοχό του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Στο μήνυμά του που συνόδευσε μία κοινή τους φωτογραφία, ο Ιρλανδός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρει πως ήταν 11 χρόνων όταν βγήκε η ταινία του Μποντ, ενώ ο Κόνερι αποτέλεσε για εκείνον έμπνευση, όταν κλήθηκε να υποδυθεί τον ίδιο ρόλο.

Και οι παραγωγοί του «Τζέιμς Μποντ» δεν ξέχασε τον Σον Κόνερι, στον οποίο ευχήθηκαν μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter.
«Χρόνια πολλά στον αυθεντικό μας 007, Σον Κόνερι ο οποίος κλείνει τα 90 του χρόνια», γράφει μεταξύ άλλων το μήνυμα που συνοδεύεται από ένα βίντεο με σκηνές του θρυλικού και καλύτερο Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών.
GOOGLE NEWS