Πέμπτη, Αυγούστου 20

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για τις κρίσεις πανικού: «Όταν ο Παντελίδης…»

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για τις κρίσεις πανικού: «Όταν ο Παντελίδης…»
Συνέντευξη στο περιοδικό «ENJOY» παραχώρησε η Ελένη Χατζίδου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που πάθαινε κρίσεις πανικού αλλά και για τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου στο να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

Διάβασα σε μια συνέντευξή σου ότι μια χρονική περίοδο στη ζωή σου πάθαινες κρίσεις πανικού. Από πού άντλησες δύναμη και το ξεπέρασες; Πώς το διαχειρίστηκες;
Με βοήθησε σε αυτό πολύ ο άνδρας μου. Όταν στο σπίτι έχεις τον Ετεοκλή, έναν άνθρωπο που πάλεψε με το θάνατο και τον νίκησε, που έμεινε για καιρό στην εντατική και στο νοσοκομείο και όχι μόνο επιβίωσε, αλλά στάθηκε στα πόδια του ακόμη πιο δυνατός και παλεύει σαν λιοντάρι την καθημερινότητα, εμένα δεν μου επιτρέπεται να στεναχωρηθώ για τα οικονομικά μου, τα επαγγελματικά μου και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ο Ετεοκλής μού έμαθε πώς το κακό το γυρνάς σε καλό με τη θετική σου σκέψη, γιατί εσύ τελικά επιλέγεις αν θέλεις να τα βλέπεις όλα μαύρα ή αισιόδοξα. Ο ψυχολόγος μου είναι ο Ετεοκλής. Αυτός βάζει το μυαλό και την ψυχή μου σε τάξη. Τις κρίσεις πανικού τις έπαθα στη ζωή μου στο απόγειο της καριέρας μου. Όταν ο Παντελίδης μού έδωσε το “Χειρότερα”. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή την αναγνωρισιμότητα ούτε και την επιτυχία. Και είναι σχεδόν τρελό, θα έλεγα, και οξύμωρο, γιατί, όταν έφυγα από την Αλεξανδρούπολη για την Αθήνα, με αυτό το όνειρο έφυγα, να γίνω μια καλή και δημοφιλής τραγουδίστρια.
Δούλευα εντατικά από το 2002 και η επιτυχία μού χτύπησε την πόρτα με το “Χειρότερα” το 2013. Πολλά χρόνια αργότερα, άρα δεν θα έπρεπε να με φοβίσει. Κι όμως το μυαλό του ανθρώπου παίζει άσχημα παιχνίδια και το σώμα ξεσπά, η ψυχή ξεσπά. Δεν είναι ταμπού να πεις ότι παθαίνεις κρίσεις πανικού. Το θέμα είναι να το καταλάβεις και να συνεχίσεις να ζεις χωρίς να σε πάρει από κάτω.
govastileto.gr