Κυριακή, Αυγούστου 23

Η κόντρα Κατερίνας Στικούδη – Ελευθερίας Ελευθερίου και το βίντεο κλιπ που ετοιμάζεται

Η κόντρα Κατερίνας Στικούδη - Ελευθερίας Ελευθερίου και το βίντεο κλιπ που ετοιμάζεται
Τη δική της εκδοχή έδωσε η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Τετάρτης γύρω από την κόντρα που φαίνεται πώς έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και την Ελευθερία Ελευθερίου.
Σύμφωνα με τα όσα είπε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open Κατερίνα και Ελευθερία πριν λίγες μέρες ήταν μαζί
στη Νάξο και μάλιστα προετοιμάζουν μια συνεργασία.
«Κόλλησα πολύ όταν είδα αυτές τις αναρτήσεις, γιατί πριν από λίγες ημέρες ήταν μαζί στη Νάξο. Είπα μήπως μαλώσανε εκεί. Μετά έμαθα -και βγάλτε τα συμπεράσματά σας- πως ετοιμάζουν ένα βίντεο κλιπ για ένα τραγούδι μαζί. Τα συμπεράσματα δικά σας. Πολύ έξυπνο πάντως» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.
Υπενθυμίζεται πως η κόντρα (αν τελικά υφίσταται κόντρα), ξεκίνησε όταν η Κατερίνα Στικούδη «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο παίζει πιάνο και τραγουδάει ένα κομμάτι της Beyonce φορώντας την κορδέλα της από τα καλλιστεία.
«Το 2005 στέφτηκα miss Ελλάς .. δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κι ολας μέρα … Αυτό που εκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.
Ανάμεσα στα σχόλια που δέχθηκε η συγκεκριμένη ανάρτηση, ήταν και ένα από την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία σχολίασε: «ΟΚ, μας έπεισες» και το συνόδευσε με emoji που «έκλαιγαν» από τα γέλια.
Η Κατερίνα Στικούδη στη συνέχεια δημοσίευσε το εν λόγω σχόλιο στα instastories της, σχολιάζοντας: «Τι φάση δηλαδή; WTF?» με την Ελευθερία να της απαντά λίγες ώρες αργότερα το εξής: «Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Νομίζω ότι γενικά, λίγο αυτή όλη η φάση με τα πιάνο μας κούρασε» .
https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/6493630/i-kontra-katerinas-stikoydi-eleytherias-eleytherioy-kai-to-vinteo-klip-poy-etoimazetai