Τετάρτη, Αυγούστου 26

Καφετζόπουλος: «Πίσω καραγκιόζηδες» – Οργισμένη ανάρτηση για τις μάσκες σε παιδιά

Οργισμένη ανάρτηση Αντώνη Καφετζόπουλου για τα σχέδια του υπουργείου Παιδείας και τη χρήση μάσκας από τα μικρότερα παιδιά.
«Σήμερα βρήκαν καινούργια καραμέλα: Ο ΠΟΥ, λέει, άλλαξε στάση και δεν θεωρεί απαραίτητη τη μάσκα σε παιδιά κάτω των 12. Ο παπαρολογος ειναι συνάνθρωπος. Η παπαρολογία όμως σαν πολιτικο-κοινωνική παρέμβαση είναι απάνθρωπη, επικίνδυνη και μου προκαλεί αηδία.
Τι συνιστά ο ΠΟΥ λοιπόν; (Συνιστώ=ρήμα, ουσιαστικό=σύσταση). 1. Ότι παιδιά κάτω των 5 ετών (νήπια, προνήπια) ΔΕΝ είναι χρήσιμο να φορούν μάσκα μια και δεν μπορει κανεις να επιβλέψει τη σωστή χρήση. 2. Παιδιά 6-11 (δημοτικό), να αποφασίζουν οι αρμόδιοι συνυπολογίζοντας την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ διάδοσης του ιού και την δυνατότητα επίβλεψης της στοιχειώδους σωστής χρήσης. 3. Παιδιά άνω των 12 (γυμνάσια – λύκεια) να ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ οτι και στους ενήλικες. Αυτά και συγχωρώ όποιον παρασύρθηκε από λάθος πληροφόρηση. Τους κουτοπονηρους πολιτικάντηδες της πορδής ούτε τους συγχωρώ, ούτε τους συμπονώ, ούτε θα τους ανέχομαι. Πίσω καραγκιοζηδες!», έγραψε ο ηθοποιός στο Facebook.
ούτε τους συμπονώ, ούτε θα τους ανέχομαι. Πίσω καραγκιοζηδες!», έγραψε ο ηθοποιός στο Facebook.






  • https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/kafetzopoylos-piso-karagkiozides-orgismeni-anartisi-gia-tis-maskes-se-paidia/