Τρίτη, Αυγούστου 18

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστες, ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ένα από τα θέματα με τα οποία δημαγώγησε κι έκανε ψηφοθηρία η Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές ήταν το ζήτημα των λαθρομεταναστών. Όλοι ξέρουμε σήμερα ότι έλεγε ψέματα, αλλά έχει σημασία να αναφέρουμε και την στάση της ΝΔ τον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ, όταν σιωπούσαν για να μη τους πουν ρατσιστές.  Και ήταν το καλοκαίρι της πρώτης χρονιάς που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν γινόταν κυριολεκτικά εισβολή στην χώρα και η ΝΔ σιωπούσε.
Τότε στην Βουλή ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχε πει τα εξής:
“Υπάρχει ένα πρόβλημα κατεπείγον. Στα ελληνικά νησιά σήμερα, αυτές τις ημέρες, γίνεται ένας «σεισμός». Γίνεται κυριολεκτικά μία εισβολή. Δεν θέλετε να τους λέμε λαθρομετανάστες. Το λεξικό του Μπαμπινιώτη την αναφέρει τη λέξη. Και έτσι έχει καταγραφεί. Έτσι την έλεγαν στα δελτία ειδήσεων. Έτσι την έλεγαν όλες οι εφημερίδες, ακόμη και οι λεγόμενες «προοδευτικές». Παράτυποι μετανάστες θέλετε; Παράτυποι τουρίστες; Ό,τι και αν είναι αυτοί, έχουν κάνει απόβαση κυριολεκτικά. 
Εδώ έρχομαι να θέσω κάποια ερωτήματα, γιατί το ζήτημά μας είναι η Ευρώπη. Τι έκανε η Ευρώπη γι’ αυτό το θέμα; Έδειξε για μία ακόμα φορά τη μεγάλη της υποκρισία. Υποσχέθηκε 470 εκατομμύρια σε ορίζοντα τετραετίας. Είπε ότι από τα εκατομμύρια των παρανόμων εισελθόντων αλλοδαπών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα θα πάρουν δεκαέξι χιλιάδες. Η Βουλγαρία, η οποία έχει πληθυσμό ίσο με την Ελλάδα, θα πάρει… 229!”
Τότε ο Δ. Αβραμόπουλος, Επίτροπος και πρώην αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωνε ότι η Ελλάδα θα δεχθεί την πρόταση της Ευρώπης…
http://www.xrisiavgi.com

 ethnikismos.net/