Τετάρτη, Αυγούστου 5

Αγαπητοί αναγνώστες με αφορμή, ενός υπουργού, ανίκανου να δίνεις συμβουλές και ακόμα ποιο πέρα να απειλεί τα πατριωτικά ιστολόγια, θέλω να κάνω διευκρινήσεις και προς την εγκάθετη κυβέρνηση και προς τους αγαπητούς αναγνώστες.

xrisoxoidis

http://arxaiaithomi.gr

Αγαπητοί αναγνώστες, ο Ακατάλληλος Χρυσοχοϊδής, με την δήλωσή του, σας θεωρεί ηλίθιους, βλάκες και θέλει να σας προστατέψει και κατ επέκταση τον Ελληνικό λαό?

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο γράφων σας θεωρεί ίσιο προς ίσιο, αν σε πολιτική κρητική που κάνω για όλο τον Ελληνικό λαό, δεν εξαιρώ τον εαυτό μου.

Ο σεβασμός μου προς τους αναγνώστες, είναι απόλυτος!

Θεωρώ τους αναγνώστες υπεύθυνους και δεν θα τολμούσα να προσβάλω κανένα, λέγοντάς του, μήπως αυτά που λέω σε παρασύρουν?

Δηλαδή μήπως είσαι ηλίθιος;;;

Το δουλικό Ο χρυσοχοϊδης τόλμησε να πει τους ανθρώπους, ότι είναι κατωτάτης νόησης, λέγοντάς τους, μην διαβάζετε αυτά τα σαιτ που θέλετε εσείς , αλλά αυτά που θέλω εγώ!

Λοιπόν Χρυσοχοϊδη, εγώ προσωπικά σε θεωρώ άκρος Επικίνδυνο και οικτρά ανίκανο, Θέλω να δω πόσοι από αυτούς τους διαβασμένους θα πέσουν στην παγίδα σου. Είσαι από τα παραλειπόμενα της πολιτικής και μπορείς να επιβιώσεις μόνο σε ένα χώρο που απαγορεύονται οι καρπαζιές?