Τετάρτη, Αυγούστου 5

ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μια συγκέντρωση πολιτών, η θερμή υποδοχή στον Ν. Μιχαλολιάκο και η αποτυχημένη απόπειρα διάσπασης της Χρυσής Αυγής
Κέντρο της Αθήνας, πλατεία Συντάγματος – 15 Μαΐου 2020: Αντιπροσωπεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος συνοδεύει τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο στην πρώτη συγκέντρωση κατά των περιορισμών, της καραντίνας και της παγκοσμιοποίησης.
Οι παρευρισκόμενοι πολίτες υποδέχονται θερμά τον Συναγωνιστή Ν. Μιχαλολιάκο από τον οποίο μάλιστα ζητούν να περάσει μπροστά, αν και ο ίδιος επιθυμούσε την διακριτική παρουσία της Χρυσής Αυγής.
Τις ίδιες ημέρες, σκοτεινοί κύκλοι προετοίμαζαν την διάσπαση της Χρυσής Αυγής ώστε να εξασφαλίσουν (έτσι πίστευαν και πιστεύουν ακόμα αλλά θα διαψευστούν) το ότι η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει εκτός βουλής και στο περιθώριο της πολιτικής.
Κάνουν λάθος και θα το διαπιστώσουν σύντομα! Η Χρυσή Αυγή από τον Μάιο του 2020, έχει κάνει ανοιχτές συγκεντρώσεις και δεκάδες πολιτικές εξορμήσεις ανά την Ελλάδα, ενώ βρίσκεται στην τελική ευθεία προ του 9ου Συνεδρίου της από το οποίο θα προκύψει ένα σύγχρονο Εθνικιστικό Κίνημα απαλλαγμένο από πρόσωπα που έβαζαν τους εαυτούς τους πάνω από την Ιδέα.
Η Χρυσή Αυγή δεν υποχωρεί, ανασυντάσσεται και προχωρεί!

http://www.xrisiavgi.com

 https://ethnikismos.net/2020/08/02/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b7/