Αυτή η πατρίδα πια δεν σας χωράει. Όσα πληροφορούμαστε, δείχνουν δολοφονικό παρακράτος…

teaser26-8
…Δεν πέσαμε από τα σύννεφα.
Δεν κατοικούμε, σε άλλους κόσμους.
Ξέρουμε πως την κατάντησαν την Ελλάδα.
Πληροφορούμαστε, κύριε πρωθυπουργέ, ότι «άνθρωποί» σας, είναι έμμεσα ή άμεσα αναμεμειγμένοι στην απόπειρα ανθρωποκτονίας που έγινε εναντίον μας, το χάραμα της 27ης Ιουλίου (αλήθεια τι «νεκρή» νύχτα εκείνη για να σκοτώσουν έναν δημοσιογράφο και να φανεί ως ληστεία ή ατύχημα), έξω από το σπίτι μας. Μέρος κι αυτό που διάλεξαν, με προοπτική αστραπιαίου καμουφλάζ. Ασύδοτοι «άνθρωποί» σας και δεν το λέμε τυχαία γιατί για όλα αυτά τα δημοσίως λεχθέντα, θα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις- και υπάρχουν-έχουν πάρει τον δρόμο τον στραβό.
Μέσα στο τεχνητά δημιουργημένο και επικίνδυνο παραλήρημά τους, συναναστρέφονται με
όργανα της Μαφίας. Ουδέποτε στο παρελθόν, η Εξουσία, δεν απομακρύνθηκε από τη Μαφία, για να διαιωνίσει τον καρκίνο της. Πάντα έτσι γινόταν. Πάντα έτσι στηνόταν το παρακράτος. Μαφία- Εξουσία- έκνομες ενέργειες. Τους στέλνουμε μέσω εσάς- το ανώτατο αφεντικό τους- ένα μήνυμα:
—Εάν συνεχίσουν να προκαλούν, να μισούν, να σχεδιάζουν, να απεργάζονται, εάν συνεχίσουν να σκηνοθετούν κι άλλες νύχτες ή μέρες αίματος και κακοβουλίας, υπονόμευσης και επιθετικών ενεργειών, ας γνωρίζουν ότι πια τους ξέρουμε με το ονοματεπώνυμό τους.
-Είναι οι διπλανοί, οι κολλητοί, οι συμβουλάτορες.
-Τα όργανα , είναι οι φυσικοί αυτουργοί και είναι αναλώσιμοι γιατί αρχίζουν και ξερνούν.
-Οι συμβουλάτορες όμως και οι ασύδοτοι, ας γνωρίζουν ότι όπου υπάρχει έγκλημα, υπάρχει και τιμωρία. Και εάν δεν προλάβουν να τους τσακίσουν οι ελεγχόμενοι, θα χρειασθεί να τους στείλουν στα κάτεργα ή στον τάφο, οι επόμενοι. Και οι επόμενοι, όταν ξανάρθουν, από τα χέρια τους δεν θα γλυτώσει κανένας. Τα δικά μας χέρια- τότε- θα είναι απλά η εφεδρεία.
(Όλη η επιστολή του Στέφανου Χίου στον πρωθυπουργό της Ελλάδος, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης 26-8).
Μετά τιμής
Στέφανος Σ. Χίος

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%8c%cf%83%ce%b1-%cf%80/