Πέμπτη, Αυγούστου 20

Αντιδρά η Βουλγαρία για την Μουσουλμανική πόλη οκτω χιλ. απο τα σύνορα Προμαχώνα.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥΣ!
«Έχουμε πολύ καλές διπλωματικές σχέσεις με την Ελλάδα, αλλά η συγκέντρωση μεταναστών στα σύνορά μας είναι απαράδεκτη» έγραψε στο Facebook ο Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Άμυνας της χώρας, απορρίπτοντας τον σχεδιασμό της Αθήνας για κατασκευή Μουσουλμανικής πόλης λαθρομεταναστών στις Σέρρες.
Οπως δήλωσε ο Κ. Καρακατσάνοφ: «Η τοποθέτηση παράνομων μεταναστών κοντά στα σύνορά μας από την Ελληνική πλευρά αποτελεί θέμα για περαιτέρω ένταση.Αυτό δεν είναι γειτονία είναι παράλογο.Ο βουλγαρικός Στρατός είναι έτοιμος και εγγυώμαι ότι ένα νέο κύμα μεταναστών δεν θα γίνει δεκτό στη χώρα. Η Βουλγαρία δεν θα πληρώσει ξένους λογαριασμούς»!
Η Μουσουλμανική πόλη που η Ελληνική Κυβέρνηση τη βαφτίζει δομή φιλοξενίας μεταναστών  αποφασίστηκε και έγινε δεκτή από την τοπική κοινωνία απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από τα -αφύλακτα- βουλγαρικά σύνορα, στην περιοχή του Προμαχώνα με το σκεπτικό ότι θα είναι κλειστή και οσοι ενταχθούν σε αυτη ειναι κρατούμενοι λαθρομετανάστες που εισήλθαν παράνομα και θα απελαθούν.Εκσκαφείς και μηχανήματα έχουν αρχίσει το έργο όπου θα δημιουργηθούν δομές για 1.000 μετανάστες.
Σε αυτό αντέδρασαν αρχικά οι ντόπιοι, αλλά εν συνεχεία ο τοπικός δήμος το έκανε.Το στρατόπεδο θα βρίσκεται σε χώρο δίπλα στον αυτοκινητόδρομο Προμαχώνα – Βουλγαρία και σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές θα είναι κλειστό. Οι μετανάστες αναμένεται να φιλοξενηθούν σε 3 ημέρες.amazonios.net/