Σάββατο, Αυγούστου 22

ΜΠΕΜΠΗΣ: ΦΙΛΟΣ, ΦΎΛΑΚΑΣ, ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ



Failos Kranidiotis
Οι κλέφτες μπήκαν στον κήπο πηγαίνοντας για να διαρρήξουν κάποια πόρτα ή παράθυρο αλλά ο σκύλος τους πήρε ειδηση και εγχειρισμένος ξεγχειρισμένος τους όρμησε,
τους στρίμωξε σε μια γωνιά του κήπου γαβγίζοντας και δείχνοντας τα δόντια του σε απόσταση αναπνοής μόλις τολμούσαν να κουνηθούν. Η ΔΙΑΣ ήρθε πολύ γρήγορα και οι τσιγκανέϊρος μόνο που δεν αγκάλιασαν τους Αστυνομικούς να τους φιλήσουν! Χάρηκαν τόσο πολύ που τους είδαν και γλύτωσαν από τον σκύλο, που προς στιγμήν ξέχασαν πως τους περιμένει το γκιζντάνι, που έλεγε κι ο Βέγγος.
Για κάτι τέτοια πλάσματα έγραψα το βιβλίο μου "Δεν υπάρχει ψεύτης σκύλος". Φίλος, φύλακας, αγχολυτικό. Να τα αγαπάτε και να τα φροντίζετε, όπως ο καλός άνθρωπος που έχει μέλος στην οικογένεια του τον Μπέμπη. Μπορεί να σώσουν την περιουσία σας, την ζωή σας, την ζωή των παιδιών σας. Κάποιο κόλλεϊ στη Γλυφάδα θα έχει πάρει πολλές αγκαλιές σήμερα. Δικαίως.
Στην φωτογραφία ο Μπέμπης ο τσίφτης και καραμπουζουκλής. Πιο γρήγορος κι από την ΔΙΑΣ. Δεν περνάει κανείς, αν δεν είναι φίλος και καλός άνθρωπος!