Τρίτη, Αυγούστου 11

Το μήνυμα του Βύρωνα Πολύδωρα «προς Ευρωπαίους και Ατλαντικούς συμμάχους»

Το μήνυμα του Βύρωνα Πολύδωρα «προς Ευρωπαίους και Ατλαντικούς συμμάχους» 
«Άμα μας αφήσετε μόνους, δεν μιλάω για συμβατικές υποχρεώσεις μόνον, αναλογισθείτε ότι αυτομειώνεσθε τραγικά και αθεράπευτα. Όσο για εμάς, εμείς θα πράξουμε το καθήκον μας. Όπως πάντα. Διαβάστε λίγη ιστορία», διαμηνύει ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.
«Άμα μας αφήσετε μόνους, δεν μιλάω για συμβατικές υποχρεώσεις μόνον, αναλογισθείτε ότι αυτομειώνεσθε τραγικά και αθεράπευτα», διαμηνύει με γραπτή του δήλωση προς τους Ευρωπαίους και Ατλαντικούς συμμάχους ο Βύρων Πολύδωρας.

«Όσο για τους Τούρκους θυμίζουμε πως Τουρκικός στρατός δεν νίκησε τον Ελληνικό στρατό ποτέ. Οι Τσέτες και οι άτακτοι έσφαζαν αμάχους Έλληνες. Αυτό ήταν το φυλετικό-Ουννικό modus operandi τους», σημειώνει.
Η δήλωση έχει ως εξής:
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ Γ. ΠΟΛΥΔΩΡΑ, Πρώην Προέδρου της Βουλής
Προς τους Ευρωπαίους εταίρους και Ατλαντικούς συμμάχους:
«Άμα μας αφήσετε μόνους, δεν μιλάω για συμβατικές υποχρεώσεις μόνον, αναλογισθείτε ότι αυτομειώνεσθε τραγικά και αθεράπευτα. Όσο για εμάς, εμείς θα πράξουμε το καθήκον μας. Όπως πάντα.
Διαβάστε λίγη ιστορία: Από τον Μαραθώνα, τις Θερμοπύλες, τη Σαλαμίνα, μέχρι τους Βαλκανικούς πολέμους και τον πόλεμο του 1940-45 κατά του Φασισμού και Ναζισμού.
Όσο για τους Τούρκους θυμίζουμε πως Τουρκικός στρατός δεν νίκησε τον Ελληνικό στρατό ποτέ.
Οι Τσέτες και οι άτακτοι έσφαζαν αμάχους Έλληνες. Αυτό ήταν το φυλετικό-Ουννικό modus operandi τους».−