Δευτέρα, Αυγούστου 3

Το Facebook φιμώνει το makeleio.gr – Δεχόμαστε άνανδρη και σατανική επίθεση…

facebook-1
Πρόβλημα στη λειτουργία της σελίδας makeleio.gr στο Facebook παρατηρείται την τελευταία εβδομάδα …«εντελώς τυχαία» ύστερα από την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Στέφανου Χίου. Συγκεκριμένα οι χρήστες – «φίλοι» της σελίδας του makeleio. gr στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο δεν μπορούν να «μπουν» στις ειδήσεις/αναρτήσεις από το προφίλ της ιστοσελίδας μας. Οι σελίδες μας στο Facebook έχουν υποστεί αποκλεισμό.

Οι χρήστες το μόνο που μπορούν να δουν στο Fecbook είναι μόνο ένας τίτλος και μία φωτογραφία χωρίς ενεργό link, κοινώς δεν μπορούν να «πατήσουν» στις αναρτήσεις της σελίδας και να «περάσουν» στην είδηση. Επίσης, κανείς χρήστης δεν μπορεί -ακόμα και στο δικό του το προφίλ- να αναρτήσει οτιδήποτε περιέχει «makeleio.gr».
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα αρχεία μας, η τελευταία ανάρτηση ρεπορτάζ του makeleio.gr, «ανέβηκε» χωρίς προβλήματα γύρω στις 03:30 της 27ης Ιουλίου και από τότε σιωπή.
Οι αναγνώστες μας οφείλουν να τα γνωρίζουν όλα αυτά καθώς η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr δέχονται ξεκάθαρη, άνανδρη και σατανική επίθεση.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%bf-facebook-%cf%86%ce%b9%ce%bc%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-makeleio-gr-%ce%94%ce%b5%cf%87%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ac%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b7-%ce%ba/