Σάββατο, Αυγούστου 1

Giannis, μόλις έπεσες για μερικά ψωροδολάρια! Επεσες και το άστρο σου έσβησε !!!


Γιωργος Αδαλης

Giannis, μόλις έπεσες για μερικά ψωροδολάρια! Επεσες και το άστρο σου έσβησε !!!

Κάποτε σε είχα υποστηρίξει ανοιχτά για το θέμα της Ιθαγένειας με αποτέλεσμα να χάσω ακόμα και "φίλους" εδώ μέσα! Δεν με ένοιαξε, γιατί πίστευα ότι έχεις καταλάβει πόσο ανεκτική είναι η Eλλάδα στους πρόσφυγες και στους λαθρομετανάστες!! Πίστευα ότι άξιζες όσα έχει κάνει για σένα η Ελλάδα και η δωρεάν παιδεία που σου παρείχαμε δεν πήγε στράφι! Κι η χώρα έχει κάνει πολλά για την οικογένεια Αντετοκούμπο! Πολλά περισσότερα από ότι έχει κάνει για την δικιά μου οικογένεια!
Αλλά άρχισα ν' αλλάζω γνώμη τότε με την ιστορία της Εθνικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης ! Γιατί κατάλαβα Giannis, ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, είναι το χρήμα!
Στο ενδιάμεσο, από Ελληνας μας το γύρισες σε Νιγηριανός!
Και κατόπιν άρχισες να μιλάς για ΡΑΤΣΙΣΜΟ στην Ελλάδα! Ποιος, εσύ, που προκειμένου να παραμείνει η οικογένειά σου στην Ελλάδα, παρανόμησαν ακόμα και Πρωθυπουργοί και Υπουργοί!
ΕΠΕΣΕΣ στα μάτια μου χαμηλά! Κι αφού δηλώνεις Νιγηριανός, έκανα μια αναζήτηση για τις σφαγές των Χριστιανών στην χώρα σου! Και βρήκα 19.000 αναφορές μόνο στα Ελληνικά! Φαντάσου να αναζητήσω στην γλώσσα σου τι έχει να βγάλει το google!
ΕΠΕΣΕΣ πολύ χαμηλά! Γιατί ξέρεις, ότι στην χώρα σου, αν δηλώσεις χριστιανός, σε θάβουν σε λάκκο και τιμωρείσαι δια λιθοβολισμού!
ΕΠΕΣΕΣ πάρα πολύ χαμηλά! Οπως άλλωστε όσοι θαμπώνονται από το χρήμα!
Στην Ελλάδα Giannis, δεν σκοτώθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ γιατί ήταν μαύρος! Οπως κάνει η Μπόκο Χαράμ στην χώρα σου για όποιον δηλώνει Χριστιανός! Αντίθετα, σκέψου πόσοι Ελληνες έχασαν την ζωή τους από ανθρώπους που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα! Αλλά θα σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο, γιατί ουδέποτε πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί σου:
Ως Νιγηριανός πως αισθάνεσαι άραγε για τις σφαγές των Χριστιανών στην πατρίδα σου Giannis; Η μήπως αυτό δεν είναι ο ορισμός του ρατσισμού; Σε πόσες χώρες της Αφρικής σφάζουν Χριστιανούς Giannis κι εσύ το κάνεις γαργάρα;
Η Ελλάδα Giannis, εδώ και χιλιάδες χρόνια κατοικείτε από λευκούς!
Η Κίνα Giannis, από κίτρινους!
Το Πακιστάν Giannis, από σκουρόχρωμους!
Και η Νιγηρία Giannis, από μαύρους!
Προκειμένου να συμμετέχεις στον χορό των εκατομμυρίων κι εσύ, ανακάλυψες ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών και το χρώμα της επιδερμίδας μας, μας κάνει αυτομάτως ... ρατσιστές! Προφανώς ρατσιστές είναι και οι Κινέζοι, οι Ρώσοι αλλά και οι Αφρικανοί που επί χιλιάδες χρόνια γεννιούνται με τα χρώματά τους! Το σκεπτικό σου δεν είναι απλά γελοίο ! Είναι ... πληρωμένο και μάλιστα αδρά!
Δεν θέλω να σε ξαναδώ στην Εθνική μας ομάδα Giannis! Γιατί είσαι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ, Ψ-Ε-Υ-Τ-Η-Σ !!!
Κι όποτε μιλάς για την χώρα που σε ευεργέτησε, εγώ θα μιλάω για τον πραγματικό ρατσισμό και για τις δολοφονίες χριστιανών στην χώρα σου...
ΕΠΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΣΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ....