Σάββατο, Αυγούστου 29

Αδερφές Ματσούκα: Άνω κάτω το Instagram με μαγιό που έχουν γίνει δική τους «υπόθεση»

Οι αδελφές Μαρία και Δήμητρα Ματσούκα «σπάνε» το Instagram φορώντας τα καυτά μαγιό με την υπογραφή της πρώτης. Ως γνωστόν, η πρώην τραγουδίστρια της οικογένειας μετά τον γάμο της με τον επιχειρηματία Θέμη Γιαννίτσα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της μόδας ως σχεδιάστρια της δικής της συλλογής με μαγιό.

Αυτή την εποχή η Μαρία βρίσκεται στην Τήνο, κάνοντας διακοπές μαζί με τον άντρα της, ενώ ποζάρει σε κυκλαδίτικο φόντο με τα μπικίνι που σχεδιάζει η ίδια «αναστατώνοντας» τους χιλιάδες followers της.
Η Δήμητρα, από την άλλη μεριά, μπορεί να μη βρίσκεται κοντά της, ωστόσο φροντίζει να διαφημίζει τα μαγιό της αδελφής της όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Ας μην ξεχνάμε ότι η ωραία πρωταγωνίστρια είναι και το μόνιμο μανεκέν της Μαρίας, αφού διαθέτει κορμάρα και τεράστιο fan club γυναικών που παραδειγματίζονται από τις επιλογές της, από το μακιγιάζ και τα μαλλιά έως το styling.
Παράλληλα με τις αναρτήσεις της ξανθιάς Ματσούκα από την Τήνο, λοιπόν, η μελαχρινή Ματσούκα διοχετεύει κι αυτή στο Instagram δικά της «κλικ» (φυσικά με μαγιό που φέρουν την υπογραφή της αδελφής της!) και ανεβάζει ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο μέσα στον Αύγουστο. «Ένα μαγιό της Μαρίας Ματσούκα που φέτος φοράω συνέχεια και μια ιδιαίτερη μνεία στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, όποια κι αν είναι αυτή, ειδικά στην εποχή που διανύουμε» γράφει η Δήμητρα σε μια από τις sexy αναρτήσεις της.
Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

-ΠΗΓΗ-