Πέμπτη, Αυγούστου 6

ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΥΨΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ LOCKDOWN ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

Έλληνες αντισταθείτε στο χαμό σας! Κάτω η χούντα των οικονομικών δολοφόνων!

Την επιβεβαίωση των όσων αναφέρουμε σε χθεσινή μας ανάρτηση, με τίτλο: «Ιδού το σχέδιο της χούντας: Πρώτα τοπικά lockdown και μετά το γενικό», είχαμε από το υπ’ αριθμόν 2 επιστημονικό άλλοθι της χούντας Μητσοτάκη και «σχιζοφρενή της καραντίνας», αρχιτρομοκράτη Σύψα!
Ο οποίος, γεμάτος χαρά για τα 110 νέα κρούσματα της χθεσινής ημέρας, δήλωσε (φυσικά στον ΣΚΑΪ!) πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού.

Κι όσον αφορά το πότε η… υγειονομικώς ορθή χούντα θα επιβάλλει το νέο lockdown, ο αρχιτρομοκράτης επιβεβαίωσε πως μέσα στον Αύγουστο δε θα γίνει τίποτα, αλλά αμέσως μετά θ’ αρχίσουν τα τοπικά lockdown που θα φέρουν και το γενικό lockdown – που θα είναι το τελειωτικό χτύπημα στην οικονομία: 
«Βρισκόμαστε σε αυτό που λέμε ‘κόκκινο συναγερμό’. Είμαστε ένα βήμα πριν ονομάσουμε την κατάσταση ως δεύτερο κύμα επιδημίας στην Ελλάδα… Δεν είναι σωστό μέσα στον Αύγουστο να λάβουμε μέτρα που θα έχουν πολύ κακό αντίκτυπο στην οικονομία της Ελλάδας. Ωστόσο, μέτρα θα ληφθούν εάν η επιδημία συνεχίσει να έχει αυξητική τάση, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο τοπικών lockdown και «λουκέτων» σε καταστήματα…».
Έλληνες αντισταθείτε στο χαμό σας! Κάτω η χούντα των οικονομικών δολοφόνων!