Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13

ΩΡΑ 14:23! “YAWOHL” ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ – “ΘΕΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ORUC REIS” ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ “ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ – ΠΑΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ

pandim
Δεν φτάνει που το Oruc Reis έκανε κουρελόχαρτο την ελληνική υφαλοκρηπίδα επί έναν ολόκληρο μήνα, δεν φτάνει που δεν υπήρξε καμία απολύτως ελληνική αντίδραση, ο Κούλης είναι ενθουσιασμένος που οι Τούρκοι το μάζεψαν στην Αττάλεια.
Αυτά είπε πριν λίγο, ο Πρωθυπυοργός μας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη, ερωτηθείς για την επιστροφή του ερευνητικού σκάφους στην Τουρκία.

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός τόνισε πως η Ελλάδα διατίθεται να καθίσει στο τραπέζι για το ζήτημα της οριοθέτησης των θαλάσσιων ζωνών. Για ποια οριοθέτηση μιλάει; Για τα ελληνικά νερά; Δεν το διευκρίνισε, ούτε ερωτήθηκε καν.
«Απαγορεύονται όμως οι μονομερείς ενέργειες. Είναι προφανές πως αυτές οι ενέργειες πρέπει να σταματήσουν για να συζητήσουμε» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, και συνέχισε:
«Αν έχουμε ενδείξεις αποκλιμάκωσης, πρώτος εγώ είμαι διατεθειμένος να κάτσω στο τραπέζι για συζητήσεις αποκλιμάκωσης».
«Η Ελλάδα είναι μια δύναμη ειρήνης» τόνισε επίσης ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ελλάδα έδειξε ότι έχει ισχυρές συμμαχίες το τελευταίο διάστημα.

 https://www.makeleio.gr