Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27

ΩΡΑ 18:07! ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΤΥΛΙΓΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ – ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΡΑ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ [ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ]

ξξηη

Γενική επιστράτευση κήρυξε η Αρμενία. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο το Γερεβάν, καθώς καλούνται υπο τα όπλα όλοι οι άρρενες έως 55 ετών.

Το σύνθημα του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας είναι: «Δεν θα περάσουν», δίνοντας στη δημοσιότητα νέα βίντεο από προσβολές αρμάτων.

Στα βίντεο φαίνεται η καταστροφή αρμάτων μάχης, ενώ ένα από αυτά προσπαθεί να διαφύγει με φωτιά να έχει ξεσπάσει στο διαμέρισμα του κινητήρα, ανεπιτυχώς όμως καθώς στη συνέχεια όλο το άρμα τυλίγεται στις φλόγες.

LIVE UPDATES: Nagorno-Karabakh spokesperson says Stepanakert came under shelling sptnkne.ws/DM6H #SputnikUpdates

Την ίδια ώρα και το Αζερμπαϊτζάν έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με προσβολή οχυρής θέσης των Αρμενίων, ενώ έγινε γνωστό πως κήρυξε στρατιωτικό νόμο στο εσωτερικό της χώρας.

Πλέον δεν μιλάμε για μια στρατιωτική εμπλοκή αλλά για εμπόλεμη κατάσταση. Πρόκειται για ακόμα ένα μέτωπο που άνοιξε ο ταραχοποιός Ερντογάν που έχει βάλει σκοπό να τυλίξει στις φλόγες όλο τον πλανήτη για να ικανοποιήσει το νεοθωμανικό ιδεασμό του.

Μόνη λύση για να χωθεί ξανά στο καβούκι του και να σταματήσει να σκοτώνει αμάχους είναι επιτέλους όλες οι δυνάμεις του πλανήτη να συσπειρωθούν εναντίον του. Διότι κανείς δεν θέλει τον πόλεμο. Ειδικά από έναν σαλεμένο που δεν υπολογίζει διεθνείς συνθήκες και γραμμές συνόρων.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a9%ce%a1%ce%91-1807-%ce%9a%ce%97%ce%a1%ce%a5%ce%a7%ce%98%ce%97%ce%9a%ce%95-%ce%a0%ce%9f%ce%9b%ce%95%ce%9c%ce%9f%ce%a3-%ce%a4%ce%a5%ce%9b%ce%99%ce%93%ce%95%ce%99-%ce%a3%ce%a4%ce%99%ce%a3-%ce%a6/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .