Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23

Ακριβώς αυτά που έλεγε η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ από το 2011 - και με την ίδια ορολογία - ΑΡΧΙΖΟΥΝ να υλοποιούνται το 2020.

Ακριβώς αυτά που έλεγε η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ από το 2011 - και με την ίδια ορολογία - ΑΡΧΙΖΟΥΝ να υλοποιούνται το 2020. Υπάρχει όμως μια ουσιώδης διαφορά: είναι άλλο πράγμα να ψηφιοποιήσεις τη γραφειοκρατία - αυτό γίνεται τώρα - και άλλο να δημιουργήσεις εξ αρχής ένα παράλληλο ψηφιακό κράτος με εντελώς νέες διαδικασίες - και για κάθε δομή που φτιάχνεις να καταργείς την παλιά, φυσικά με κατάργηση των αντίστοιχων οργανισμών και ελάφρυνση του προϋπολογισμού, δηλαδή της φορολογίας, από το κόστος συντήρησής τους. Παντού στον κόσμο

οι ψηφιακές υπηρεσίες απλοποιούν και υποκαθιστούν τη χαρτούρα. Εμείς ψηφιοποιούμε τη χαρτούρα.

Παρ' όλα αυτά, το νομοσχέδιο είναι ένα πολύ θετικό βήμα. Ποιοι δεν θέλουν το ψηφιακό κράτος; Το ΚΚΕ - έψαξαν στο "Κεφάλαιο", δεν είδαν να λέει τίποτε ο Μαρξ για διαδίκτυο, άρα συμπέραναν ότι και το διαδίκτυο είναι εχθρός του λαού - και ο Κηραλοιφόπουλος. Γιατί, δόκτωρ, κλωτσάς τέτοια ευκαιρία; Μπορεί να σού στείλει ο Ιησούς e-mail. Nα μάθουμε το URL του Παραδείσου. Πώς και πώς περιμένουν το follow-up των χειρόγραφων επιστολών οι πιστοί σου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .