Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25

Εύχομαι ο Πανμεγιστος ΘΕΟΣ να τους χαλάσει τα σχέδια.--Μετρό όχι στο Λονδίνο, αλλά στην Αθήνα, γραμμή 2 ! χθες!


Μετρό όχι στο Λονδίνο, αλλά στην Αθήνα, γραμμή 2 ! χθες!

Ξεκινώντας απο το Περιστέρι ο συρμός γεμίζει με 20% απο μαντίλες και φτάνει στην Ομόνοια με 80%...ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ, Η ΤΑΣΙΑ, Ο ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΦΛΩΡΟΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΣΙΑ.....ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ...

Αν δεν γίνει κατι άμεσα ώστε να ανακοπούν οι Μεταναστευτικες ροες σε λιγα χρονια θα είμαστε επαρχεία του Πακισταν-Αφγανισταν και γω δεν ξερω.Πας στο κεντρο και νομίζεις οτι είσαι εκτός Ελλαδας.Εχει στηθεί καλα το μαγαζάκι με τις ΜΚΟ και τα εκατομμύρια που παίζονται στις πλάτες μας.Αν αυτές στη φωτο είναι προσφυγeς με χαρτιά νομιμά κτλ εγώ είμαι ο Μεγας Αλεξανδρος.

Ολοι οι λαθραιοι-Τζαμπατζηδες πουν ζουν με τα επιδόματα και κάνουν 5-10 παιδιά και ο Έλληνας στην ανεχεια,και θες να μου πεις οτι αυτοί που κυβερνάνε μπλε-κοκκινοι δεν εχει σημασία ενδιαφέρονται για το καλο της χώρας και την ιδια στιγμή εχουν υπογράψει την παραδοση-ισλαμοποιηση της χώρας και δεν ανοίγει ρουθουνι.

Εύχομαι ο Πανμεγιστος ΘΕΟΣ να τους χαλάσει τα σχέδια.

 ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .