(ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ) – 5G : ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ;;; – 158.000 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ – ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ, ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…(ΒΙΝΤΕΟ)…

LxwCv7zZYimzXH3lBQa3
5G. Έως τώρα απλά ακούγαμε για το νέο τεχνολογικό θαύμα με τις αστρονομικές ταχύτητες, που θα φέρει την επανάσταση στις επικοινωνίες και όχι μόνο, αφού θα τεθεί στην υπηρεσία ακόμη και της Ιατρικής, επιτρέποντας ακόμα και χειρουργικές επεμβάσεις εξ αποστάσεως και άλλα πολλά.
Σε λίγο καιρό όμως γίνεται πράξη και στη Χώρα μας, αφού μέχρι το τέλος του 2020 θα
δημοπρατηθεί το έργο για την τοποθέτηση κεραιών. Ήδη υπάρχουν δύο δήμοι στη Χώρα στους οποίους λειτουργεί πιλοτικά. Είναι οι δήμοι Ζωγράφου και Τρικάλων, ενώ ο δήμος Καλαμάτας που αρχικά είχε μπει στο πρόγραμμα τελικά αποσύρθηκε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Το κακό όμως και στις τρεις περιπτώσεις, είναι ότι δεν ρωτήθηκαν οι πολίτες για αυτή τη δοκιμαστική λειτουργία του δικτύου με αποτέλεσμα να γίνονται ουσιαστικά “πειραματόζωα” χωρίς τη θέλησή τους , αφού οι επιστήμονες αναφέρουν ότι δεν έχουν γίνει σχετικές μελέτες για την ακτινοβολία που εκπέμπει. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επιτρεπτά όρια ακτινοβολίας έχουν καθοριστεί στη Χώρα μας από το 1998 και με δεδομένο ότι η χρήση ανά συσκευή κινητού τηλεφώνου εκείνη την εποχή είχε καθοριστεί στα 6 λεπτά ημερησίως.
158.000 επιστήμονες από όλο τον κόσμο έχουν υπογράψει διακήρυξη στην οποία αναφέρουν τους κινδύνους από τη χρήση του συγκεκριμένου δικτύου στη Δημόσια Υγεία. Υπάρχουν πάνω από 20.000 επιστημονικά συγγράμματα που εξηγούν τους λόγους για τος οποίους το θεωρούν επικίνδυνο.
Αυτό που τονίζουν οι επιστήμονες είναι ότι μιλάμε για κάτι εντελώς καινούργιο που δεν έχει σχέση με τα δίκτυα 3G και 4G και σε καμιά των περιπτώσεων δεν αποτελεί μετεξέλιξη αυτών. Τα δίκτυα 3G και 4G εκπέμπουν σε ένα φάσμα συχνοτήτων 2,4 Ghz(γκιγκαχέρτζ) σε αντίθεση με το 5G που λειτουργεί στα 60 GHz.
Για να κατανοήσουμε το μέγεθος των αριθμών οι επιστήμονες αναφέρουν ότι το ανθρώπινο μυαλό είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να λειτουργεί στα 7,8 Hz(χερτζ) και ήδη είμαστε αναγκασμένοι λόγω της τεχνολογίας να ζούμε μέσα σε μια “λίμνη” από 2,4 δισεκατομμύρια Hz, τα οποία με την τεχνολογία 5G θα ανέβουν στα 20 δισεκατομμύρια και έπεται και συνέχεια. (για να μην υπάρξει σύγχυση πιο πάνω μιλάμε για GHz και εδώ για Hz, όπου 1 GHz= 1 δισεκατομμύριο Hz)
Ήδη η ακτινοβολία, όλοι ξέρουμε ότι είναι υπεύθυνη για καρκινογενέσεις και άλλα προβλήματα όπως η στειρότητα αλλά και το φαινόμενο της ηλεκτρικής υπερευαισθησίας από την οποία νοσεί ήδη το 5% των Ευρωπαίων. Η συγκεκριμένη ασθένεια έχει πολλά και ποικίλα συμπτώματα, από ζαλάδες , σφύριγμα στα αυτιά, πόνους στις αρθρώσεις έως και πρόσκαιρη ή και μόνιμη απώλεια μνήμης. Στη Σουηδία ήδη 250.000 άνθρωποι που έχουν διαγνωστεί με ηλεκτρική υπερευαισθησία δεν είναι ικανοί να εργαστούν και ζουν από επιδόματα του κράτους.
Ειδικά όμως για το 5G και όπου έχει εφαρμοστεί έστω και πιλοτικά, έχουν ακουστεί πολλές καταγγελίες, όπως σε ένα σχολείο των ΗΠΑ που βρίσκεται κοντά σε κεραία και στο οποίο έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις καρκινογενέσεων στα παιδιά του σχολείου.
Οι επιστήμονες που αντιτίθενται στη συγκεκριμένη τεχνολογική εξέλιξη, μιλούν ακόμη για καταστροφή της ατμόσφαιρας, αφού με τη συγκεκριμένη τεχνολογία υποστηρίζουν ότι καταστρέφονται το οξυγόνο, το διοξείδιο του άνθρακα αλά και το όζον.
Πολλές Χώρες, μεταξύ τους η Κύπρος και το Ισραήλ, ήδη έχουν αποκλείσει την εγκατάσταση του δικτύου, αλλά και μεμονωμένα κάποιες πόλεις όπως οι Βρυξέλλες. Στην Ελλάδα και χωρίς να έχουν ερωτηθεί οι πολίτες σε λίγο καιρό αρκετές εκατοντάδες κεραίες θα έχουν εγκατασταθεί σε όλη την Επικράτεια.
Μόνη ελπίδα είναι η αντίδραση των τοπικών κοινωνιών και η πίεση προς τις δημοτικές αρχές, οι οποίες θα πρέπει να τεθούν προ των ευθυνών τους για τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρει η εγκατάσταση των κεραιών στις περιοχές τους…
Δείτε μερικά σχετικά βίντεο όπου επιστήμονες αναλύουν το τι είναι το 5G αλλά και καταγγελίες για καρκινογενέσεις στις ΗΠΑ… https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%a1%ce%95%ce%a5%ce%9d%ce%91-%ce%a3%ce%9f%ce%9a-5g-%ce%95%ce%9d%ce%91%ce%a3-%ce%91%ce%a1%ce%93%ce%9f%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%95%ce%a0%ce%a9%ce%94%ce%a5%ce%9d%ce%9f%ce%a3-%ce%98/

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα