Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26

Διαβολική σύμπτωση; Τα Τρίκαλα που πρωτοπόρησαν στο 5G, έχουν “αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο”

1

Στο ΑΠΕ ΜΠΕ διαβάζουμε:

Επιπλέον, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων μπαίνει σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται στην περιοχή.

Δηλαδή αποφασίστηκε:

– Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 05.00 της επομένης.

– Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.

– Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

– Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

– Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Tα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 14 ημέρες από το Σάββατο 26-09-2020 και ώρα 06.00 έως το Σάββατο 10-10-2020 και ώρα 06.00. Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, είναι δυνατή η αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων.

H σχέση 5G και εξάπλωσης του κορωνοϊού, την οποία επικαλούνται κάποιοι κύκλοι, δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά, διότι ακόμη και αν υπάρχει μια τέτοια σχέση, η διεθνής επιστημονική κοινότητα δεν έχει διερευνήσει την τυχόν ύπαρξή της, αφού ελάχιστοι ασχολήθηκαν.

Η ακτινοβολία του δικτύου 5G, σίγουρα θα αυξήσει την ήδη υφιστάμενη ηλεκτρομαγνητική μόλυνση του περιβάλλοντος, αλλά άλλο αυτό και άλλο η σχέση με τον κορωνοϊό.

Αυτά για τα Τρίκαλα, τον κορωνοϊό και το 5G.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%94%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%80%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%a4%ce%b1-%ce%a4%cf%81%ce%af%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%cf%89/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .