Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 2

ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;; ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ – ΑΝΤΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΚ@ΜΕΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ – Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΣΡ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΡΑ

FF
Δεν μπορεί να το χωνέψει ανθρώπινος νους αυτό που παρακολουθούμε αυτήν την ώρα στο τουρκοκάναλο του Αλαφούζου. Φυσικά μιλάμε για το χειρότερο τηλεοπτικό σκουπίδι που έχει δει η χώρα αυτή, το Big Brother.
Αυτή η 18χρονη @δελφή -Θέμης κατά τα άλλα – που είναι βαμμένη χειρότερα
και από την Κατερίνα Καινούργιου βγάζει τα φρύδια του και βάφεται και η παραγωγή του ΣΚΑΙ το επιτρέπει να το βλέπουν παιδιά και οικογένειες. Μπορεί να βάζει ό,τι θέλει στον κ@λο του το τυπάκι αυτό αλλά είναι αδιανόητο να επιβάλλεται αυτή η αηδία στους τηλεθεατές.
li
Την ίδια ώρα, είδαμε τις trash γκόμενες που έχουν μπει στο σπίτι του Big Brother να ξαπλώνουν στα κρεβάτια με τις μίνι φούστες και να φαίνεται ο πισινός τους. Χωρίς έστω να μπει ένα blur στο μοντάζ. Μάλιστα μια από τις διαγωνιζόμενες άλλαξε μπροστά στην κάμερα με το ολόμαυρο στρινγκ κορδόνι να ξεπροβάλει ολοκάθαρα στην οθόνη.
ξξξ
Αυτό που βιώνει το τηλεοπτικό πεδίο της χώρας δεν απαιτεί απλά την παρέμβαση του διακοσμητικού ΕΣΡ αλλά ενός εισαγγελέα που θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την εξωφρενική αηδία που προκαλεί το κοινό αίσθημα και επιβάλλει ήθη ξένα προς την κοινωνία.
vizia
makeleio.gr/