Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29

Επειδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στην θέση τους όσον αφορά τους μετανάστες



Από το 1992 μέχρι και το 1995 φιλοξενήθηκαν στην Ελλάδα πάνω από 17.000 Σερβακια.
Τα παιδιά έφτασαν στη χώρα μας μέσω του προγράμματος φιλοξενίας «παιδιών του πολέμου» που οργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας, αλλά και υπό την αιγίδα ενός πλήθους ΜΚΟ και φιλανθρωπικών οργανώσεων.
Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες άνοιξαν με αγάπη τα σπίτια τους και υποδέχτηκαν παιδάκια που είχαν ζήσει την φρίκη και τον όλεθρο.
Για πολλά χρόνια η εκκλησία της Ελλάδας είχε πρόγραμμα διακοπών στις κατασκηνωσεις της γι' αυτά τα παιδάκια.


Πολλά από αυτά ακόμα κρατάνε επαφή με τις οικογένειες που τα φιλοξένησαν και νοιώθουν απέραντη ευγνωμοσύνη για την Ελλάδα
Τα πρώτα χρόνια της έξαρσης του πολέμου στην Συρία, είχαμε τρέξει όλοι μας να στείλουμε βοήθεια μέσω των δήμων ή άλλων οργανώσεων, ώστε να στηριχτούν οι οικογένειες που είχαν καταφτασει στην χώρα που ως επί το πλείστον είχαν ανήλικα παιδάκια.
Και το κάναμε με όλη μας την ψυχή συμπασχοντας στο δράμα τους θεωρώντας την Συρία μια χώρα που στα σπλάχνα της έχει πολύ Ελληνορθόδοξο πληθυσμό και γι' αυτό την νοιώθουμε πιο δικιά μας.
Όταν η προσφυγιά έπαψε να υφίσταται και η λαθρομεταναστευση έγινε παγκόσμιο εμπόριο, συνέχιζαν να καταφτάνουν στην χώρα από κάθε γωνιά της γης παράνομοι οικονομικοί μετανάστες με την ευγενική χορηγία του ΔΟΜ, της υπατης αλητείας, του ΟΗΕ, της ΕΕ και των ΜΚΟ που πλέον ελέγχονται από τον Σόρος, συνεπικουρουμενοι όλοι αυτοί από την αριστερά όπου γης.
Όποιος είδε τον Μηταρακη σήμερα το πρωί στα κανάλια κατάλαβε ότι δεν έχει τον έλεγχο της κατάστασης
Είναι ένας γκαουλάιτερ που πολλές φορές τον παρακαμπτουν όλοι οι προηγούμενοι "φιλάνθρωποι" οργανισμοί και αιφνιδιαζεται κι ο ίδιος απ' ότι συμβαίνει.
Όσοι ακόμη και σήμερα συνεχίζουν και υποστηρίζουν την λαθρομεταναστευση κάνοντας λόγο για καημένες ψυχουλες, πλέον δεν κατατασσονται στους ηλιθιους αλλά στους προδότες.
Η χώρα είναι στον αυτόματο πιλότο και υπάρχει ακόμα από Θεία Πρόνοια.
Στην πάνω φωτογραφία τα ανήλικα Σερβακια
Στην κάτω τα ανήλικα του Σόρος, του Μουζαλα, του Νότη και του ΓιαΝη.
Όποιος ξαναπεί τους Έλληνες ρατσιστές δικαιωματικά πρέπει να πάει να συναντήσει τον δημιουργό του. 

ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .