Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15

Οι Ευρωπαίοι, τα ανήλικα Προσφυγόπουλα και οι Βοσκοί!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιόςemail: johnpreve@gmail.com


Η πραγματικότητα ...

Η ελληνική κυβέρνηση εδώ κι έναν χρόνο προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ζητώντας τους να αναλάβουν τουλάχιστον τη φιλοξενία των 5.000 ασυνόδευτων ανήλικων που βρίσκονται στη χώρα μας σε υποδομές και καταυλισμούς – πολλές φορές ακατάλληλους. Η μεγαλύτερη πίεση έχει ασκηθεί στη Γερμανία, λόγω της οικονομικής ισχύος και ευχέρειας που διαθέτει. Οι Γερμανικές αρχές, όμως, όλο αυτό τον καιρό προσπαθούσαν να αποφύγουν να πάρουν ακόμα και αυτούς για τους οποίους έχουν υποχρέωση από τη συνθήκη του Δουβλίνου. Πηγή: www.lifo.gr

Ο σχολιασμός ...

Η υποκρισία των Ευρωπαίων και ειδικά των Γερμανών είναι πλέον ολοφάνερη. Οι εδώ τοποτηρητές τους μάλιστα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και θεωρούν ότι ο Ελληνικός λαός απαρτίζεται από χαχόλους και αμνήμονες.


Τις τελευταίες μάλιστα ημέρες, μετά από την πυρπόληση της Μόριας οι φιλέσπλαχνοι εταίροι μας δήλωσαν ότι από τα 13.000 του καταυλισμού θα πάρουν τα 400 "ανήλικα" προσφυγόπουλα. Μάλιστα για αυτό το θέμα δηλ. της εσκεμμένης πυρπόλησης της δομής ο ανεκδιήγητος κ. Μητσοτάκης μας είπε το εξής "κουφό", ότι αυτήν την έβαλαν κάποιοι υπερδραστήριοι Μετανάστες!!!!

κ. Πρωθυπουργέ σίγουρα δεν είστε ανόητος οπότε μάλλον δεν σας αφήνουν να μας πείτε την αλήθεια, δηλ. ότι αυτή η δολιοφθορά έχει σκοπό να μας, και να σας, πιέσουν να μεταφέρουμε όλο αυτό τον συρφετό των παρανόμως εισελθόντων στην πατρίδα μας στην ενδοχώρα,

Αν τους κάνετε δε το χατίρι, να είστε σίγουρος ότι στο εγγύς μέλλον θα έχουμε πολλές τέτοιου είδους πυρπολήσεις, όπου φυσικά θα ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να έχουμε και ανθρώπινα θύματα.

Μήπως ήρθε ο καιρός να ακούσετε τις φωνές που σιγά σιγά αρχίζουν να ψελλίζουν ακόμη και κάποια στελέχη της Ν.Δ τα οποία λένε ότι όλοι οι παράνομοι εισελθόντες "επισκέπτες" μας, να μεταφέρονται σε κάποια ακατοίκητα νησιά;

Ναι σε ακατοίκητα νησιά όπου εκεί να γίνεται η εξέταση των δικαιολογητικών τους, και όσοι είναι πραγματικοί πρόσφυγες πολέμου να απολαμβάνουν την προστασία που δικαιούνται σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις και πρακτικές, και οι υπόλοιποι να επιστρέφονται με συνοπτικές διαδικασίες στις χώρες προέλευσης τους.

Όσο δε για πολλά υποτιθέμενα "δίμετρα ανήλικα προσφυγόπουλα", τα οποία μεθοδευμένα μας κοροϊδεύουν ως προς την χρονολογία γέννηση τους, και αφού οι Κρατικές υπηρεσίες αδυνατούν να ανιχνεύσουν τα πραγματικά τους στοιχεία, καλέστε μερικούς παραδοσιακούς παλιούς βοσκούς να σας βοηθήσουν.

Ναι! Βοσκούς οι οποίοι έχουν την πείρα κοιτώντας τα δόντια τους, όπως κάνουν στα γαϊδούρια τους, θα σας βρουν τις πραγματικές τους ηλικίες!