Εμείς πιστεύουμε ότι είναι έργο της κυβέρνησης για να μας φέρει όλους τους βρωμιάρηδες σε πολυκατοικίες . Κι όλα τα άλλα που διαδίδονται ότι οι Τούρκοι έβαλαν φωτιά,είναι σανός για  ηλίθιους

Χεχλές-Κουμουτσάκος για Μόρια: Μείζονα ανθρωπιστική κρίση, γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να τους φέρουμε σε πόλεις...Καμουτσάκο, για δες τη φωτό πριν από λίγα χρόνια τι έγινε...τα ξέχασες;;

Αφού πρώτα τόνισε ότι άμεση προτεραιότητα για τις ελληνικές Αρχές αποτελεί η προστασία των ευάλωτων που διέμεναν στη Μόρια, στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε ενημέρωση στους δημοσιογράφους σημείωσε ότι οι μετανάστες θα εγκατασταθούν  σε «νέους προσωρινούς χώρους διαμονής. Δηλαδή σε μεγάλες πόλεις.


Ο υπουργός του κώλου, έκανε λόγο για μια «μείζονα ανθρωπιστική κρίση» και «γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση μιας πολύ δυσχερούς κατάστασης». Υπογράμμισε, πάντως, ότι «βάσει όλων των πληροφοριών από το πεδίο δεν έχει καταγραφεί καμία απώλεια ζωής».
Ο κυβερνητικός μηχανισμός «ενεργοποιήθηκε άμεσα, σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες», είπε και συμπλήρωσε ότι «προέχει η συντονισμένη δράση στο πεδίο και όχι οι ατέρμονες συζητήσεις για τις συνθήκες του συμβάντος». Για το αν οι φωτιές «ήταν οργανωμένη ενέργεια μέσα στο ΚΥΤ, η αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.--Δεν τους συμφέρει ασφαλώς γιατί ξέρουν.
Τα κατάφεραν, η δομή «έχει ολοσχερώς καταστραφεί», είπε και περιέγραψε ότι κατά βάση έχουν καταστραφεί τα κτίρια παροχής υπηρεσιών μέσα στο ΚΥΤ, μεταξύ των οποίων και η Υπηρεσία Ασύλου, όπου ο Κουμουτσάκος εξήγησε ότι «αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι τα αρχεία της Υπηρεσίας έχουν υποστεί τις συνέπειες της πυρκαγιάς--Δεν θέλουν χαρτιά πειστήρια, γιατί είναι όλοι Αχμέτηδες Τούρκοι.
Πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελούν τα 408 ασυνόδευτα παιδιά,  που ξεπεταξαν μουσουλμάνες τα οποία «είναι προστατευμένα, και ήδη σε ασφαλείς ζώνες και περιοχές είτε σε ξενοδοχεία στο νησί»Για τους Έλληνες στο Μάτι στα αρχίδια τους αν θυμάστε τότε.

ΑΡΠΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!

Τηλεφώνημα Σχοινά σε Μητσοτάκη για τη φωτιά στη Μόρια:Επικοινώνησα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη φωτιά στη Μόρια. Τον διαβεβαίωσα ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι έτοιμη να συνδράμει άμεσα την Ελλάδα οικονομικά «Σήμερα θα ξεκινήσει η μεταφορά των ασυνόδευτων ανηλίκων στην ενδοχώρα»Ποιες πέταξαν έτσι τα παιδιά τους και τα φόρτωσαν στην Ελλάδα, με τους Κούληδες γκαστρώθηκαν;;

Ποιανού είναι τα παιδιά; Και τι υποχρέωση έχει η Ν.Δ να τα κρατήσει στην Ελλάδα; Ποιος τα άρπαξε γερά για να μεγαλούνουμε εμείς ξένα μούλικα;;

Για τα ασυνόδευτα παιδιά, η ειδική γραμματέας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, διευκρίνισε ότι η μεταφορά τους στην ενδοχώρα «θα ξεκινήσει σήμερα, ενδέχεται και να ολοκληρωθεί σήμερα». Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν «σε δομές προσωρινής φιλοξενίας στην ενδοχώρα», ενώ στη συνέχεια «όποια παιδιά προτεραιοποιούνται για μετεγκατάσταση θα μεταβούν στις δομές που έχουμε γι αυτό το σκοπό και τα υπόλοιπα θα μπουν σε δομές μακροχρόνιας φιλοξενίας στην ενδοχώρα».
Ο υπουργός αναφέρθηκε σε ενέργειες διεθνούς ενημέρωσης για την κατάσταση. Εκτός από την συμπαράσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ήδη δηλώσεις συμπαράστασης έχουν κάνει οι ομόλογοί του της Ολλανδίας, της Αυστρίας, της Ελβετίας, καθώς και ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας και ο πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα, κι όλα αυτά για να αντικαταστήσουν τον ελληνικό πληθυσμό με μουσουλάνους!
Αναγνώστης