Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29

Προετοιμασία αποδοχής ζωνών ασφαλείας για Τουρκία στα Σύνορα απο Ντόρα, Στεφανή;

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 1η

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε ολόκληρο τον Έβρο λόγω του σοβαρού ενδεχομένου να κλείσει το μεγάλο στρατόπεδο  «ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ» στον Προβατώνα του δήμου Σουφλίου και την αποχώρηση της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας. Το σχέδιο για την αποχώρηση της 7ης Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα Έβρου, παρουσιάστηκε κατά την προχθεσινή ειδική συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Αμύνης και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή που έλεγε ΨΕΜΜΑΤΑ στα ΜΜΕ του Μωυσή, πως ο Εβρος φρουρείται.

Συντονιστική επιτροπή κατοίκων και φορέων μετά από τη χθεσινή συνεδρίαση αποφάσισε να κατέβει στην Αλεξανδρούπολη και να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το Επιμελητήριο την στιγμή που θα βρίσκεται εκεί η πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη Ντόρα Μπακογιάννη.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 2η

Εχει διαπιστωθεί πως οι κάθε λογής δυστυχισμένοι που μπαίνουν απο την ασφαλή χώρα Τουρκία στην Ελλάδα τοποθετούνται κακώς για την Εθνική μας ασφάλεια σε δομές στα σύνορα περιμένοντας φύλλο πορείας για το εσωτερικό. Είναι ψέμμα πως ο Τσίπρας έχει υπογράψει συμφωνία με την ΕΕ πως όποιος μπεί σε δομή στην ηπειρωτική χώρα θα μπορεί να γίνει Έλληνας. Ειπώθηκε απο τον Άδωνη Γεωργιάδη, που στηρίζει ο Σαμαράς. Απλά όλοι πρόκειται να μείνουν στην Ελλάδα και σε αυτό οι ΜΚΟ της οικογένειας Μητσοτάκη έχουν ρόλο. 10,000 ευρώ το κεφάλι είναι, χώρια αυτά που εξοικονομά η Αγία Οικογένεια για να αλοιθωρίζει.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 3η

Η Μπακογιάννη είναι η πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη και δεν εκλέχτηκε τυχαία απο όλα τα κόμματα για αυτή τη θέση. Κάποιος έμπιστος της οικογένειας πρέπει να διαχειριστεί το ΕΚΠΑ, τις ΕΟΖ και τις ΜΚΟ εκεί.

  • Προφανώς στη θέση της 7ης Ταξιαρχίας θα στεγασθεί δομή και αν δεν γίνει εκεί θα γίνει αλλού.
  • Ο εκτουρκισμός θα προχωρήσει με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ο Μαρινάκης να βγάζει και άλλους στο ΜΕΓΑ εκτός απο τον παππά. Εχω μνήμη…

ΟΛΑ ΣΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΩΖΑΝΗ…

1ο Βήμα> η δημιουργία δομών στα σύνορα (νησιά και Έβρο)

2ο Βήμα> η δημιουργία ζώνης ασφαλείας σε όλα μας τα σύνορα, ενός buffer για να μπαίνουν οι Τούρκοι και οι συνεπιβαίνοντες. Το buffer αυτό θα μπορούσε να γίνει μελλοντικά ζώνη ασφαλείας για τη Τουρκία. Αυτό είναι αλλαγή τη Συνθήκης τη Λωζάνης!

Είχε δίκιο ο Καμμένος που έλεγε τη Ντόρα Ομαδάρχισα του Ερντογάν. Οι ΜΚΟ της οικογένειας και οι συμφωνίες για το Αιγαίο και τα 6 νμ του Κώστα Μητσοτάκη το επιβεβαιώνουν. 

 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/09/blog-post_26.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .