Κάλεσαν τον Δημήτρη Μαντέ για τις αναρτήσεις του..Ποινικοποίηση της ελεύθερης άποψης

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!
Με πήραν από το Αστυνομικό Τμήμα έχει έρθει Εισαγγελική παραγγελία για εξέταση, να ασκηθεί ποινική δίωξη για τις αναρτήσεις μου.
Όπως βλέπετε ακόμη και η προσωπική μας γνώμη φιμώνεται και η ελευθερία της άποψης ποινικοποιείται.Μάσκα και φίμωτρο παντού.Αυτό συμβαίνει σε όλους τους μπροστάρηδες.Παλιά η συνταγή.

Αποκεφαλίζουμε τους μπροστάρηδες και τους υπολοίπους τους βολεύουμε.Έτσι σκέφτηκαν και πάνε να μας τρομοκρατήσουν με τρομονομους και Εισαγγελείς.


Τώρα τους θυμήθηκαν τους Εισαγγελείς ως μέσο καταστολής και τρομοκρατίας!Όταν πουλιόταν η Χώρα και παραδίνονταν η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ δεν τους θυμήθηκαν τους Εισαγγελείς αλλά και ούτε οι ίδιοι οι Εισαγγελείς συγκινήθηκαν να πράξουν τα ΔΕΟΝΤΑ τηρώντας τον όρκο τους και το θεσμικό τους ρόλο.

Οι ίδιοι λοιπόν Εισαγγελείς που ενώ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ έρχονται τώρα ως εντολοδόχοι της Καμπάλα, να ψάχνουν τα προφίλ μας, για να τιμωρούν την προσωπική μας άποψη που είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ με το ΑΡΘΡΟ 14!!

Αδέρφια η ώρα ήρθε.Από 14/9 ξεκινάει ο ΑΓΩΝΑΣ!!!Ένας ΑΓΩΝΑΣ που ξεκίνησε για μένα από το 2010 όταν μπήκαμε στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.

Δεν περιμένουμε κανέναν ΤΡΑΜΠ και καμιά GESARA. Αν είναι να ερθουν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ απέξω ας έρθουν, καλοδεχούμενα.Μέχρι όμως τότε, δεν καθόμαστε άπραγοι. Θα διεκδικήσουμε τη ζωή που μας έκλεψαν, τη Χώρα που μας πούλησαν, τα παιδιά μας, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΓΑΛΗΝΗ που τη διέλυσαν, το ΝΟΜΟ και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ που κουρέλιασαν.

Όχι ΔΕΝ φοβάμαι και δεν θα σκύψω τώρα.Θηρίο ανήμερο έχω γίνει.ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

Στο πρώτο κάλεσμα τα παρατάτε όλα και τους μαζεύουμε με τις πέτρες!!! Αυτό που έπρεπε να είχαμε κάνει χρόνια τώρα, θα το πράξουμε αρχής γενομένης στο διάστημα 14/9 ως 21/9.

Η τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν!!! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ!!!  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ
ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!
Δημήτριος Μαντες
8/09/2020
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ποιός ειναι
Έτος – τόπος γέννησης: 26/08/1957  στη Σπαρτιά Φθιώτιδας .
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος με τρεις κόρες, την Καλομοίρα Αρχιτέκτων Αθήνα, τη Γεωργία, Δικηγόρος Αθήνα και την Αρτέμιδα.
Στρατιωτική θητεία: Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Μηχανικού, Απολυτήριο Φεβρουάριος 1980 από το 616 ΜΤΠ μηχανοκίνητο τάγμα στον Έβρο.
ΣΠΟΥΔΕΣ:
Εκκλησιαστική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης (Ε.Π.Α.Θ.) Πτυχίο 1985. Βαθμός: «ΑΡΙΣΤΑ» (Πτυχίο Ιερέως Α΄κατηγορίας ).
Θεολογική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/κης
Δημοσιογραφία Αθήνα, Δημοσιογραφικό Εργαστήρι, 1980
MARKETING Αθήνα SBS, 1982
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: Πιστοποίηση Δημοσίου, Μάρτιος 2003
ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, Proficiency Univercity of Cambridge,2004
ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
Είκοσι έξι χρόνια διδασκαλία σε Δημοτικά σχολεία όλων των τύπων
από το 1984.
Πενταετής διδασκαλία σε κρατικά σχολεία του Εξωτερικού, Γυμνάσια και Λύκεια, καθώς και σε απογευματινά Σχολεία της Αυστραλίας,1993- 1997. Κρατικά: Νailsworth Primary School, Norton Summit PS, Saint Spyridon Greeek Orthodox Community School, Norwood High School, Croydon High School, Unley H.S. (Για όλα τα ανωτέρω υπάρχουν γραπτές εκφράσεις συγχαρητηρίων από τους Διευθυντές των ξένων σχολικών Μονάδων).
1994. Οικονομικός Διαχειριστής Ενταλμάτων Πληρωμών του ΥΠΕΠΘ (τμήμα Ε΄), εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων, με άριστη, συνεπή και ακριβέστατη απόδοση και διαχείριση.
2001-2002 Προϊστάμενος του Δ. Σχολείου Αγ. Τριάδας Φθ/δας
2002-2004 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δημ. Σχολείου Βαθέος Καλύμνου.
Συνολική υπηρεσία ως το 2011 στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
της Ελλάδας: ΒΑΘΜΟΣ Α΄, Μ.Κ.5, χρόνος: 26 συνεχή ΕΤΗ.
2011. Επί κατάπτυστης Υπουργίας  Άννας Διαμαντοπούλου και ενώ το θέμα “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ” έχει πλέον “ενταφιαστεί” οριστικά και αμετάκλητα με χιλιάδες μη αναστρέψιμες αντεθνικές παρεμβάσεις από την πολιτική ηγεσία, υπέβαλε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και αποφάσισε  να πολεμήσει από άλλα μετερίζια.

https://amazonios.net/kalesan-ton-dimitri-mante-gia-tis-anartiseis-toy-poinikopoiisi-tis-eleytheris-apopsis/