Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30

Ε-Ε-ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΑΧ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΑΧ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΣΤΟΥΣ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑΣ» ΑΝΑΨΕΣ ΦΩΤΙΑ!

ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΧΜΕΤΗΔΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Λοιπόν, παλιολινάτσες «εθνικόφρονες» και «ρατσιστόμουτρα» της Νουδούλας, σας έχουμε νέα! Φρέσκα και σπαρταριστά!

Καταπλέει εντός της ημέρας στο λιμάνι του Λαυρίου το «Blue Star Chios», γιομάτο με «προσφυγάκια» – εποίκους στην ηπειρωτική Ελλάδα!

Πρόκειται για 724 αναγνωρισμένα -και με τη βούλα!- «προσφυγάκια» από την Λέσβο και 300 από Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω. Συνολικά 1.024! 

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Μυτιλήνης χθες το απόγευμα και εν συνεχεία πέρασε και από τα λιμάνια της Χίου, του Βαθύ στη Σάμο, της Κω και της Λέρου απ’ όπου παρέλαβε τους υπόλοιπους εποίκους.

Το που θα καταλήξουν οι 1.024 έποικοι κρατείται ως… επτασφράγιστο μυστικό, προφανώς διότι η… εθνική κυβέρνησις θέλει να κάνει… surprise στους… «εθνικόφρονας» ψηφοφόρους της!

Και δεν είναι μόνον αυτοί οι 1.024! Συνολικά μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας προγραμματίζεται να αναχωρήσουν ακόμα 2.500 έποικοι από τα νησιά για την ηπειρωτική Ελλάδα!

Κουφάλες «εθνικόφρονες», Μητσοτάκη θέλατε! Φάτε τώρα στη μάπα τους εποίκους και βγάλτε το σκασμό!

 

ethnikismos.net/ ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .