Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 9

Μην τους φοβάστε, μην τους υπερτιμάτε.

Μην τους φοβάστε, μην τους υπερτιμάτε.
Μην σχολιάζετε απλά στα κοινωνικά δίκτυα.
Στραφείτε εναντίον της παρακμής με πράξεις. Υπάρχουν κοινωνικά ευαίσθητοι συνάδελφοι που θα σας βοηθήσουν ΔΩΡΕΑΝ.
Το 2002 μια δικαστική ήττα του ΑΝΤ1 και του MEGA σε ασφαλιστικά μέτρα που κάναμε μια ομάδα Δικηγόρων, πάλι για το Big Brother και το Bar, όπου με την απόφαση υποχρεώθηκε o ANT1 (το Bar πρόλαβε και τελείωσε) λίγο πριν τον τελικό να το δείχνει μετά τις 00:30 τα μεσάνυχτα με απαγόρευση όλων των trailer, διαφημίσεων
αλλά και της διαδικτυακής μετάδοσης, εξαφάνισε την εν λόγω εκπομπή για 18 χρόνια.
Το "άλλαξε κανάλι" είναι υπεκφυγή και σοφιστεία. Υπάρχουν παιδιά, χαζοί, ευκολόπιστοι. Γιατί να αφεθούν έρμαια της κερδοσκοπίας μέσω της χυδαιότητας;
ΟΙ συχνότητες ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. Επειδή οι επιχειρηματίες πληρώνουν κάτι γι' αυτές, δεν σημαίνει πως θα κάνουν ό,τι γουστάρουν.
Και δεν αντιμετωπίζονται με ύβρεις, σχόλια, tweet, ηθικοπλαστικές αναρτήσεις. Πράξεις!
Την αίτηση μας μας δεν την βασίζουμε στο ποιόν, τις ιδιαιτερότητες των παικτών, που κι αυτοί είναι αντικείμενο προστασίας με την αίτηση μας.
Την βασίζουμε:
Α) Στην παραβίαση του Συντάγματος, που προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα για την προστασία της προσωπικότητας, από το δικαίωμα στην οποία ΔΕΝ χωρεί παραίτηση, με ή χωρίς αντάλλαγμα, την προστάσία της νεότητας, της παιδικής ηλικίας, της αξίας του ανθρώπου, την υποχρέωση των καναλιών για την ποιότητα του προγράμματος που εκπέμπουν.
Β) Τον αθέμιτο ανταγωνισςμό που κάνουν παραβιάζοντας τον Νόμο, το Σύνταγμα και τις ενσωματώμενες στο Δίκαιο μας Ευρωπαϊκές Οδηγίες για την τηλεόραση και τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Το προϊόν τους είναι σκάρτο.
Πάρτε λοιπόν τον Νόμο και "κοπανήστε" τον στο κεφάλι αυτών που μας προσβάλλουν όλους.
Μην περιμένετε τίποτα από πολιτικούς που ψελλίζουν προσεκτικά "αποτροπιασμό" ενώ εμφανίζονται στα πάνελ που προηγούνται της τηλεχαβούζας.