Καταδικάστηκε ο Γ. Καραμέρος για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Θ. Τζήμερου

Καταδικάστηκε ο Γ. Καραμέρος για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Θ. Τζήμερου

Για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Θ. Τζήμερου καταδικάστηκε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γ. Καραμέρος για tweets στα οποία ισχυριζόταν ψευδώς ότι ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» γρονθοκόπησε την τότε περιφερειακή σύμβουλο και μέλος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού.

Μετά από αρκετές αναβολές, εκδικάστηκε την Τετάρτη 16/9 η μήνυση που είχε υποβάλει ο κ. Τζήμερος κατά του Γ. Καραμέρου. Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, η πρόεδρος συμφώνησε και στον Γ. Καραμέρο επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Να σημειωθεί ότι δεν είχε προσέλθει κανείς ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γ. Καραμέρου και η κλήτευση της κας. Μπαλού διατάχθηκε από το ίδιο το δικαστήριο. 

Όπως έγραψε στο Twitter o κ. Τζήμερος, «το δικαστήριο δέχθηκε ότι το περιώνυμο γρονθοκόπημα στην Μπαλού ουδέποτε συνέβη, ο Καραμέρος επινόησε αυτή την ιστορία για να με πλήξει πολιτικά, και τον καταδίκασε. Για λύπηση ήταν και η Μπαλού που ήρθε ως μάρτυς και προσπαθούσε η έρμη να περιγράψει το τι της συνέβη».

 https://www.zougla.gr/politiki/article/katadikastike-o-g-karameros-gia-sikofantiki-disfimisi-kata-tou-8-tzimerou

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα