ΓΕΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥΤην ώρα που η Ελλάδα δέχεται απειλές από το σύνολο των τουρκικών κομμάτων εξουσίας, βγήκε σήμερα το βιοτεχνικό επιμελητήριο στη Θεσσαλονίκη να διαφημίσει ένα παλιό πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από την Τουρκία και την ΕΕ.
Μιλάμε η αναισθησία σε όλο της το μεγαλείο! Διαφήμιση που την πλήρωσε το ίδιο το Επιμελητήριο και τα μέλη του στην Θεσσαλονίκη!
Τουλάχιστον το αίμα και τον ιδρώτα των στρατιωτών μας που δίνουν ρέστα εδώ και μήνες για να προστατεύσουν την χώρα από τον πειρατή και εισβολέα ΔΕΝ ΜΠΟΡOΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ;;;

Φυσικά και ΟΙ Ελληνες, τους κράζουν στα σχόλια διότι όποιος το σκέφτηκε αυτό είναι το άκρον άωτον της ξεφτίλας! Την στιγμή που ακόμη και τεράστιοι Ελληνες εφοπλιστές όπως ο Μαρτίνος καλούν τους συναδέλφους τους να μποϊκοτάρουν την Τουρκία, βγήκε το Βιοτεχνικό επιμελητήριο να προκαλέσει σφοδρά το αίσθημα του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού από τις φασιστικές ενέργειες της Τουρκίας! Και να μας μοστράρει την Τουρκικη σημαία μέσα από το επίσημο site του και το FB !
Λίγη τσίπα δεν βλάπτει!!! Αλλά τι ζητάω τώρα; Τσίπα; Ποιος την έχασε;;;
ΥΓ.
Βάλτε κι άλλο πλάτη παιδιά στον Ερντογάν! Ολο και κάποιος θα δείξει στον Ισλαμοφασίστα πόσο πολύ του ... στέκεστε!!!
Μπείτε στην σελίδα του Επιμελητηρίου στο FB:
https://www.facebook.com/viotexnikoepimelitirio/