Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17

Βαρύτατες καταγγελίες Τράγκα για Μητσοτάκη: Θα ακρωτηριάσει την Ελλάδα!

Απασφάλισε κυριολεκτικά ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας πριν από λίγο στην ραδιοφωνική εκπομπή στον Ελλάδα FM 94,3
Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι δέσμιος του Βερολίνου και εκτελεί πιστά και επιθυμία τις εντολές που θα πάρει από την Γερμανία. Συνέχισε λέγοντας ότι στο πλαίσιο αυτών των εντολών είναι η παράδοση του μισού Αιγαίου, γεγονός που θα φανεί σύντομα όταν έρθει στο φως η μυστική συμφωνία που υπέγραψε με την Τουρκία.

Ο Γιώργος Τράγκας αναφερόμενος στην περιβόητη «έγγραφη συμφωνία» που αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο άρθρο του σε μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού, εξέφρασε την βεβαιότητα πως αυτή η συμφωνία παραμένει επτασφράγιστη διότι αυτά που περιέχει συνιστούν εθνική μειοδοσία. Τόνισε μάλιστα πως είναι θέμα χρόνου να δημοσιευθεί η συμφωνία είτε από τους Γερμανούς είτε από τους Τούρκους, γεγονός που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα οδηγήσει όμως και στην καταστροφή της Νέας Δημοκρατίας!
Επ’αυτού μάλιστα απηύθυνε κάλεσμα στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να εμποδίσουν αυτή την εξέλιξη, ισχυριζόμενος ότι ο Μητσοτάκης είναι ξένο σώμα στην παράταξη όπως ήταν και ο πατέρας του. Και πως εάν οι σχεδιασμοί Μητσοτάκη για την Τουρκία περάσουν, η Νέα Δημοκρατία θα εξαφανιστεί από το πολιτικό σκηνικό.
Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

-ΠΗΓΗ-