Οι ωδίνες τοκετού του καινούργιου κόσμου που γεννιέται
Η ανθρωπότητα βρίσκεται εν μέσω αποκαλυπτικών εξελίξεων και τεκτονικών αλλαγών. Βεβαίως, αυτή την πραγματικότητα πάρα πολλοί λίγοι άνθρωποι την βλέπουν, την ερμηνεύουν και την εννοούν. Ο παλαιός κόσμος που γνωρίζαμε όλοι μας «σταμάτησε» ή «πάγωσε» τον Μάρτιο του 2020 με την επιβολή της πρώτης παγκόσμιας καραντίνας λόγω κορωνοιού.

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει την Άνοιξη του 2020 ως το τέλος και συνάμα το νέο ξεκίνημα της μεταβατικής ημερομηνίας και περιόδου του κόσμου που γνωρίζαμε
και βιώναμε μέχρι τότε.
Μετά τον παρελθόντα Μάρτιο, ο χρόνος μετράει «εκ του μηδενός» ή εξαρχής, αφού η ανθρωπότητα εισήλθε σε μια καινούργια φάση γεγονότων και μεταβατικών εξελίξεων. Διευκρινιστικά τονίζω ότι η εν λόγω μεταβατική φάση και περίοδος θα είναι ίση, χρονικώς, με την συνολική διάρκεια των επόμενων φάσεων του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. Πλέον, το παγκόσμιο χρονόμετρο της εν λόγω μεταβατικής περιόδου ήδη μετράει αντίστροφα μέχρι να λήξει ο εν εξελίξει Γ’ Γενικός Πόλεμος.
Ήδη η ανθρωπότητα ζει τους πρώτους πόνους της γέννας του αυριανού και νέου κόσμου που θα ξημερώσει. ¨Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή πάνω από 50 πόλεμοι (εμφύλιοι και μη) και ένοπλες συρράξεις ανά την υφήλιο, όπως είναι, λ.χ., στη Συρία, Λιβύη, Ιράκ, κλπ. Ο κόσμος ήδη βιώνει τις πρώτες ωδίνες του τοκετού ή του καινούργιου κόσμου που γεννιέται. Μια από αυτές τις πρώτες και κτυπητές ωδίνες ήταν το εναρκτήριο σάλπισμα, το εκρηκτικό πρελούδιο και αιματηρό προοίμιο στη Βηρυτό του Λιβάνου.
Πλέον, ολόκληρη η οικουμένη εισήλθε και ήδη βιώνει έντονα αυτό το «μεταβατικό» στάδιο και φάση των εξελίξεων. Τα διεθνικά γεγονότα τρέχουν με ρυθμούς άγριας καταιγίδας. Ήδη βρισκόμαστε στο κόκκινο και στο δικό μας Αιγαίο: Το οποίο είναι ή αποτελεί την επόμενη πολεμική σύρραξη και το επόμενο αθώο αίμα που θα χυθεί στην αλυσίδα των επερχόμενων γεγονότων.
Οι ωδίνες του τοκετού του νέου κόσμου που έρχεται θα συνεχισθούν σε πολύ εντονότερο ρυθμό και ένταση το Φθινόπωρο του 2020: Όταν θα έρθει, επιπροσθέτως ή μαζί με όλα αυτά, και το δεύτερο κύμα της πανδημίας, το οποίο ήδη έχει διαφημισθεί από τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ε-ξαπάτησης, κλπ.
Όπως και πάρα πολλοί νομπελίστες και επιστήμονες παγκοσμίου φήμης τονίζουν, έτσι και του λόγου μου θεωρώ ότι κορωνοϊός είναι ένας κατασκευασμένος ιός. Ο κορωνοϊός αποτελεί και μια συγκεκριμένη βιολογικής μορφής και ταυτότητας υπο-φάση στην αλληλουχία των γεγονότων του εν εξελίξει επίγειου αρμαγεδδώνα. Με άλλα λόγια, τόσο ο κορωνοϊός της Άνοιξης που πέρασε όσο επίσης και ο αναμενόμενος νέος κορωνοϊός του Φθινοπώρου που έρχεται αποτελούν δύο διακριτές προπολεμικές προετοιμασίες και στάδια του Γ’ Γενικού Πολέμου.
Αυτό που πάρα πολύ λίγοι ξέρουμε από διάφορες πνευματικές όσο και αλάθητες πηγές είναι ότι, μετά το τέλος της μεταβατικής περιόδου ή, άλλως πως, μετά το τέλος του επίγειου αρμαγεδδώνα, θα υπάρξει ένας απολύτως καινούργιος κόσμος. Αγνώριστος. Θα υπάρξει, δηλαδή, μια νέα φάση και εποχή για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όσοι επιζήσουν, θα βιώσουν μια παντελώς νέα παγκόσμια κατάσταση και έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής, αντίληψης και διαβίωσης.
Στα άμεσα χρόνια που έρχονται, είτε αυτό το θέλουν είτε όχι, όλοι οι άνθρωποι της γης θα κληθούν να λάβουν μέρος στις «παγκόσμιες εξετάσεις» που πλησίασαν. Ήδη οι «κόλλες» των πολύ απαιτητικών και παγκόσμιων εξετάσεων «μοιράσθηκαν» στους ανά την οικουμένη πολίτες-μαθητές. Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια πολλαπλών, πολυεπίπεδων και πολυσχιδών εξετάσεων.
Κάποια από τα «μαθήματα» στα οποία θα εξετασθούμε ανεξαιρέτως όλοι μας ανά την οικουμένη, κατά διαστήματα και σε διαφορετικούς χρόνους το καθένα, θα είναι: Αρρώστιες, πείνα, σεισμοί, βιβλικοί καταποντισμοί, βιολογικοί πόλεμοι, γεωλογικές καταστροφές, πυρηνικά όπλα και απόβλητα, φωτιές, κλπ. Είτε αυτό το θέλουμε είτε όχι, θα εξετασθούμε άπαντες. Όλοι: Είτε αυτοί είναι διδάσκαλοι είτε όχι είτε είναι μαθητές είτε όχι είτε είναι διοικούσα Εκκλησία είτε όχι είτε είναι κυβερνώντες είτε όχι είτε είναι πιστοί είτε όχι, και ούτω καθεξής.
Σε αυτές τις παγκόσμιες και άκρως απαιτητικές εξετάσεις δεν θα μετράνε τα προϋπάρχοντα βραβεία, τα πτυχία, οι βαθμολογίες, οι αριστείες και οι περγαμηνές των παρελθόντων ετών. Διότι: Οι εν λόγω «εξετάσεις» αποτελούν το βασικό κριτήριο, το ενδεικτικό και το αποδεκτό αποδεικτικό που θα μας επιτρέψει να μπούμε και να ζήσουμε την μετά πυρηνική περίοδο και νέα και πανανθρώπινη εποχή. Μια πλήρως και νέα ανθρωποκεντρική εποχή και σε μια παντελώς νέα ζωή, κόσμο, κατάσταση και περίοδο.
Και φυσικά, εδώ δεν αναφέρομαι στη Νέα Εποχή του Υδροχόου ή του εωσφόρου, την οποία αναμένουν και ονειρεύονται εδώ και πολλές δεκαετίες οι διεθνείς σιωνιστές με τα ανά την υφήλιο επίχρυσα πιόνια και ανδρείκελά τους. Όχι. Δεν κάνω εδώ καμία συσχέτιση ή αναφορά στα υπεραιώνια σχέδια της Νέας Τάξης των διεθνών σιωνιστών και των ραβίνων καμπαλιστών, που αναμένουν –και θα αναμένουν για πάρα πολλά χρόνια ακόμη!-, τον δικό τους μεγαλοτραπεζίτη Εβραίο μεσσία. Εδώ αναφέρομαι σε αυτό που πράγματι θα έρθει και σε αυτό το οποίο θα το ζήσουμε ανεξαιρέτως όλοι μας: τον δοξασμό της Ελλάδας και την αναλαμπή της Ορθοδοξίας.
Βεβαίως, από την άλλη πλευρά και όχθη και όσο πλησιάζουμε προς το «ιερό», «άγιο» και καμπαλιστικό έτος 2022 των Εβραίων σιωνιστών, τόσο όλο και πιο πολύ αυξάνονται και συσσωρεύονται οι εωσφορικές πλάνες, οι άτοπες δοξασίες, οι προφητείες και οι σχετικές γραφές και ρήσεις από την πλευρά των ταλμουδιστών ραβίνων. Διαβάστε:
Ραβίνος Μέντελ Κισσίν (Σεπτέμβριος 2019): «Έρχεται ο μεσσίας! ..Μετά το Νετανιάχου έρχεται ο Μεσσίας». Ο ραβίνος Schneerson (Νοέμβριος 2018): «Αλλά έχω μια έκπληξη για σένα, θα βγει από αυτό και θα σταθεί ψηλά.. Θα περάσει από αυτό και θα συνεχίσει και ελπίζει ότι θα μπορέσει να παραδώσει (ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου) τα κλειδιά του στον Μεσσία και θα έχουμε την πλήρη και αληθινή Εξαργύρωση». Ο ραβίνος Yitzchak Kaduri (Ιανούαριος 2019): «Μετά τη θητεία του Νετανιάχου θα φτάσει ο Μεσσίας».
Ο ραβίνος Ben Tov προς τον ίδιο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου (Μάρτιος 2020): «Είναι πολύ σημαντικό η αγάπη σας για το Ισραήλ να συνεχιστεί μέχρι να έρθει ο Μεσσίας, επειδή θα μείνετε στην εξουσία και θα τον συναντήσετε.. Είστε αυτός που θα του δώσει τα κλειδιά για αυτό το γραφείο». Ραβίνος Dov Kook (Ιανουάριος 2019): «Όταν η κυβέρνηση του Νετανιάχου θρυμματιστεί, ήρθε η ώρα να ετοιμαστείτε για τον Mεσσία».
Έτι, ένας ακόμη διακεκριμένος ραβίνος τονίζει : «Ο μεσσίας έρχεται»! Ραβίνος Shalom Arush: «Στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 οι Εβραίοι θα γιορτάσουν το τελευταίο νέο έτος χωρίς τον Μεσσία!». Ο ίδιος δήλωσε επίσης: «Και να θυμάστε καλά τι σας λέω, ότι αυτό το Rosh Hashanah (Εβραϊκή πρωτοχρονιά) θα είναι το τελευταίο χωρίς Moshiach (Μεσσία). Και θα μπορούσε κάλλιστα να αποκαλυφθεί στη Rosh Hashanah ο Μεσσίας».
Αυτές τις μέρες, με επικεφαλής τον ραβίνο Hillel Weiss, διάφοροι οργανισμοί και ομάδες ανά τον κόσμο συναγωγών ζήτησαν από τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό να επιτρέψει το άκουσμα του σοφάρ στο Όρος του Ναού την ιερή ημέρα της Rosh Hashanah ή την Πρωτοχρονιά των Εβραίων. Να επιτραπεί, δηλαδή, να φυσήξουν το βιβλικό κέρατο «σοφάρ» για πρώτη φορά μετά από την καταστροφή του Ναού του Σολομώντα στο Όρος του Ναού μετά από 1950 χρόνια από την καταστροφή της Ιερουσαλήμ το 70 μ.Χ.
Ο ραβίνος Βάις είναι απολύτως σαφής και ξεκάθαρος: «Το αίτημά μας τώρα είναι να εφαρμόσουμε την πραγματική κυριαρχία στη Σιών..». Με άλλα λόγια, ο εν λόγω ραβίνος μιλάει ευθέως τόσο για την έλευση του Εβραίου μεσσία και της Νέας Τάξης όσο επίσης και για τον ερχομό της Νέας Εποχής του αντιχρίστου! Τόνισε: «Καλέστε τον Βασιλιά των βασιλέων με την αιώνια φωνή του σοφάρ, για να διαδώσετε τη Βασιλεία Του σε κάθε πλάσμα».
Ο Ισραηλινός Υπουργός Υγείας Yaakov Litzman (Απρίλιος 2020): «Προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι ο Μεσσίας θα φτάσει πριν το Πάσχα, τον χρόνο της λύτρωσης μας. Είμαι βέβαιος ότι ο Μεσσίας θα έρθει και μας βγάλει έξω όπως ο Θεός μας έβγαλε έξω από την Αίγυπτο. Σύντομα θα βγούμε στην ελευθερία και ο Μεσσίας θα έρθει και θα μας σώσει από όλα τα προβλήματα του κόσμου».
Ο ραβίνος Yosef Berger, μετά την γιγάντια έκρηξη στη Βηρυτό του Λιβάνου, μίλησε για μια ακόμη βιβλική αναγκαιότητα για την άφιξη του Εβραίου μεσσία (Απρίλιος και Αύγουστος 2020): «Και αυτό έπρεπε να έρθει τώρα αφού είμαστε τώρα στην εποχή του Μεσσία.. Κατά τον ραβίνο Μπέργκερ: «Αναμένεται να συγκρουστούν δύο άστρα το έτος 2022 και η λάμψη που θα προκληθεί από αυτή την γιγαντιαία σύγκρουση θα είναι τόσο μεγάλη που θα είναι ορατή στη Γη, το τιτάνιο φως της οποίας θ’ αναγγείλει την έλευση του νέου θεού στην Γη.. ή του Εβραίου αντίχριστου».

Κατά τον Εβραίο καθηγητή σε θέματα βίβλου Tom Meyer, όλες οι εβραϊκές προφητείες συμφωνούν ότι τόσο ο επίγειος αρμαγεδδών όσο και ο αντίχριστος έχουν μονοσήμαντη και μονοδιάστατη αναφορά στο έτος 2022. Με την αναγέννηση ή την αναβίωση του Μεγάλου Συνέδριου, του Εβραϊκού Sanhedrin, «Αναγερθεί ο Τρίτος Ναός των Εβραίων, ..ανοίγει τον δρόμο για την εκπλήρωση της Βιβλικής προφητείας για την Δεύτερη Παρουσία του Ιησού Χριστού, του αληθινού Εβραίου Μεσσία», αναφέρει ο καθηγητής Μέγιερ (βρετανική εφημερίδα Express, Απρίλιος 2020).
Μετά από αυτά που σας παρουσίασα ανωτέρω, και φυσικά όχι μόνον, οι ραβίνοι, οι διεθνείς σιωνιστές, οι μασονικές στοές, οι καμπαλιστικές αδελφότητες, οι ταλμουδικές μυστικές εταιρείες κλπ, συμφωνούν, συμπλέουν και ταυτίζονται σε ένα πράγμα, σε μια ειδική προφητική αναφορά και σε ένα έτος παγκόσμιο σταθμό: στο έτος 2022. Άρα, κατά τους Εβραίους Ραβίνους: Τα μεγάλα και σπουδαία θα γίνουν από τις 18 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι το τέλος του 2022.
πηγή

 https://www.aetos-apokalypsis.com/2020/09/oi-odines-toketoy-toy-kainoyrgioy-kosmoy-poy-gennietai.html