Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΟΥΛΗΣ: ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΝΕΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ;

ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ....
1
Κυριάκος προς  αρνητές του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό: «Αν πρέπει για λόγους συμβολισμού να εμβολιαστώ πρώτος, θα το κάνω με μεγάλη χαρά και η οικογένειά μου», είπε – Δωρεάν θα διατεθούν τα εμβόλια

Αφού εξέφρασε την απόλυτη πεποίθησή του ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, πρόσθεσε ότι αν χρειάζεται για λόγους συμβολισμού, θα κάνει εκείνος πρώτος το εμβόλιο «με χαρά», όπως και η οικογένειά του. Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι μέσα σε όλα τα συμβόλαια προαγοράς εμβολίων, τα οποία θα διατεθούν δωρεάν στους πολίτες.

Ειδικότερα, για «εμβόλια», σε πληθυντικό αριθμό μίλησε ο Πρωθυπουργός, ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα είναι σε όλα τα συμβόλαια προαγοράς. Το εμβόλιο θα διατεθεί δωρεάν ανέφερε  διαπιστώνοντας ωστόσο ότι το “πρόβλημά μας θα είναι να πείσουμε τους Έλληνες να εμβολιαστούν”.
«Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, απολύτως ασφαλές, όσο το εμβόλιο της γρίπης” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ζητώντας ενημέρωση της κοινής γνώμης για την ανάγκη να εμβολιαστούμε όλοι, δηλώνοντας ότι θα κάνει πρώτος μαζί με την οικογένειά του το εμβόλιο.
“Το εμβόλιο είναι πάνω από όλα ασφαλές και απαραίτητο” τόνισε ο ίδιος και επισήμανε ότι είναι πρόβλημα οι αρνητές του εμβολίου- μια κατάσταση που όπως είπε δεν είναι καινούργια.
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως “είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε περισσότερα από ένα εμβόλιο, που θα είναι ασφαλή. Η Ελλάδα είναι σε όλα τα συμβόλαια προαγοράς και θα πάρουμε τον αριθμό που μας αναλογεί. Έχω πει ότι θα είναι δωρεάν. Το πρόβλημα μας θα είναι να πείσουμε τους Έλληνες να εμβολιαστούν. Αν θα πρέπει για λόγους συμβολισμού να εμβολιαστώ εγώ πρώτος και η οικογένειά μου, θα το κάνω με μεγάλη χαρά.
Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για το χρονοδιάγραμμα του εμβολίου για αυτό και λέω για έξι μήνες μπροστά μας, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για πείσουμε τους πολίτες ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τη μάχη απέναντι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα”.
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΝΕΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ;

 https://www.makeleio.gr/